Consiliul Judetean Cluj-lucrari de asfaltare finalizate pe DJ 161A Apahida-Cojocna-Iuriu de Campie.

Lucrari de asfaltare finalizate pe DJ 161A Apahida-Cojocna-Iuriu de Campie.

𝘼𝙡𝙞𝙣 𝙏𝙞𝙨𝙚, 𝙥𝙧𝙚𝙨𝙚𝙙𝙞𝙣𝙩𝙚𝙡𝙚 𝘾𝙤𝙣𝙨𝙞𝙡𝙞𝙪𝙡𝙪𝙞 𝙅𝙪𝙙𝙚𝙩𝙚𝙖𝙣 𝘾𝙡𝙪𝙟:

„𝘌𝘴𝘵𝘦 𝘰 𝘯𝘰𝘶𝘢 𝘷𝘦𝘴𝘵𝘦 𝘣𝘶𝘯𝘢 𝘱𝘦 𝘤𝘢𝘳𝘦 𝘮𝘢 𝘣𝘶𝘤𝘶𝘳 𝘴𝘢 𝘰 𝘥𝘢𝘶 𝘵𝘶𝘵𝘶𝘳𝘰𝘳 𝘤𝘦𝘭𝘰𝘳 𝘤𝘢𝘳𝘦 𝘵𝘳𝘢𝘯𝘻𝘪𝘵𝘦𝘢𝘻𝘢 𝘥𝘳𝘶𝘮𝘶𝘭 𝘫𝘶𝘥𝘦𝘵𝘦𝘢𝘯 161𝘈 𝘴𝘪, 𝘮𝘢𝘪 𝘢𝘭𝘦𝘴, 𝘻𝘦𝘤𝘪𝘭𝘰𝘳 𝘥𝘦 𝘮𝘪𝘪 𝘥𝘦 𝘱𝘦𝘳𝘴𝘰𝘢𝘯𝘦 𝘤𝘢𝘳𝘦, 𝘢𝘯 𝘥𝘦 𝘢𝘯, 𝘪𝘯 𝘴𝘦𝘻𝘰𝘯𝘶𝘭 𝘦𝘴𝘵𝘪𝘷𝘢𝘭, 𝘱𝘳𝘰𝘧𝘪𝘵𝘢 𝘥𝘦 𝘤𝘢𝘭𝘪𝘵𝘢𝘵𝘪𝘭𝘦 𝘤𝘶𝘳𝘢𝘵𝘪𝘷𝘦 𝘢𝘭𝘦 𝘢𝘱𝘦𝘭𝘰𝘳 𝘴𝘢𝘳𝘢𝘵𝘦 𝘥𝘦 𝘭𝘢 𝘉𝘢𝘪𝘭𝘦 𝘊𝘰𝘫𝘰𝘤𝘯𝘢. 𝘈𝘤𝘤𝘦𝘴𝘶𝘭 𝘢𝘤𝘦𝘴𝘵𝘰𝘳𝘢 𝘭𝘢 𝘣𝘢𝘪 𝘷𝘢 𝘧𝘪, 𝘤𝘶 𝘴𝘪𝘨𝘶𝘳𝘢𝘯𝘵𝘢, 𝘮𝘶𝘭𝘵 𝘶𝘴𝘶𝘳𝘢𝘵”

BULETIN DE PRESA pe pagina https://www.facebook.com/cjcluj :

Lucrari de asfaltare finalizate pe DJ 161A., Consiliul Judetean Cluj-lucrari de asfaltare finalizate pe DJ 161A Apahida-Cojocna-Iuriu de Campie., Stiri Turda - MinaDeStiri 𝗖𝗼𝗻𝘀𝗶𝗹𝗶𝘂𝗹 𝗝𝘂𝗱𝗲𝘁𝗲𝗮𝗻 𝗮 𝗳𝗶𝗻𝗮𝗹𝗶𝘇𝗮𝘁 𝗹𝘂𝗰𝗿𝗮𝗿𝗶𝗹𝗲 𝗱𝗲 𝗮𝘀𝗳𝗮𝗹𝘁𝗮𝗿𝗲 𝗽𝗲 𝗱𝗿𝘂𝗺𝘂𝗹 𝗷𝘂𝗱𝗲𝘁𝗲𝗮𝗻 𝟭𝟲𝟭𝗔 𝗔𝗽𝗮𝗵𝗶𝗱𝗮 – 𝗖𝗼𝗷𝗼𝗰𝗻𝗮 – 𝗜𝘂𝗿𝗶𝘂 𝗱𝗲 𝗖𝗮𝗺𝗽𝗶𝗲 .

Consiliul Județean Cluj a finalizat asfaltarea drumului județean 161A Apahida – Cojocna – Iuriu de Câmpie, lucrările fiind executate în vederea îmbunătățirii calității drumului și a condițiilor de circulație.

Lucrari de asfaltare finalizate pe DJ 161A., Consiliul Judetean Cluj-lucrari de asfaltare finalizate pe DJ 161A Apahida-Cojocna-Iuriu de Campie., Stiri Turda - MinaDeStiri Lucrările de întreținere, în ansamblu, au vizat un sector de drum în lungime de 21 de kilometri, de la km 0+000 la km 21+000.

Din aceștia, nu mai puțin de 14 kilometri, respectiv cei dintre pozițiile kilometrice 7+000 și 21+000, au fost asfaltați.

În vederea completei finalizări a investiției vor mai fi executate în perioada următoare lucrări de realizare de șanțuri, acostamente și marcaje rutiere.

Precizăm în acest context faptul că asfaltarea ultimului sector de drum, cel de pe raza localității Cojocna, a trebuit decalată din cauza lucrărilor la rețeaua de apă și canalizare executate de Primăria comunei Cojocna.

Anterior acestor lucrări, sectorul Iuriu de Câmpie – Ceanu Mare, situat pe același drum județean, mai exact de la km 21+000 până la km 22+610, a fost, de asemenea, asfaltat.

Poate te intereseaza : https://minadestiri.ro/lucrarile-la-noua-retea-de-apa-de-la-cojocna/

Distribuie pe:

Lasă un comentariu