Campia Turzii-Locul brazilor despodobiți este în container.

Locul brazilor despodobiți este în container.

Locul brazilor despodobiți este în container., Campia Turzii-Locul brazilor despodobiți este în container., Stiri Turda - MinaDeStiri Venim în sprijinul comunității din Municipiul Câmpia Turzii, pentru gestionarea brazilor rămași după sărbătorile de iarnă.

Locul brazilor despodobiți este în container., Campia Turzii-Locul brazilor despodobiți este în container., Stiri Turda - MinaDeStiriÎn acest sens, avem două soluții pentru cetățeni:

a) La punctele gospodărești din locațiile Griviței, Mihai Eminescu, Parcului (lângă Clubul Copiilor) vor fi amenajate pubele SPECIALE pentru depozitarea brazilor.

b) La celelalte puncte gospodărești din oraș, cetățenii vor putea depozita brazii LÂNGĂ PUNCTELE GOSPODĂREȘTI.

Locul brazilor despodobiți este în container., Campia Turzii-Locul brazilor despodobiți este în container., Stiri Turda - MinaDeStiri În zilele de marți, 9 ianuarie 2024, respectiv marți 16 ianuarie 2024, operatorul de salubritate va colecta brazii despodobiți.

FOARTE IMPORTANT!

1. Vă rugăm să NU abandonați brazii pe domeniul public!

2. Brazii trebuie să fie curățați de orice decorațiuni.

Locul brazilor despodobiți este în container., Campia Turzii-Locul brazilor despodobiți este în container., Stiri Turda - MinaDeStiriATENȚIE Locul brazilor despodobiți este în container., Campia Turzii-Locul brazilor despodobiți este în container., Stiri Turda - MinaDeStiri Se interzice depozitarea acestora în alte locuri decât în locațiile menționate! De asemenea, după data de 16 ianuarie 2024, persoanele care vor depozita brazi sau alte deșeuri neconforme, vor fi sancționați contravențional.

Foto : facebook.com/primaria.campiaturzii

Distribuie pe:

Lasă un comentariu