Liga III : STICLA ARIEȘUL TURDA termină turul dezamăgind din nou suporterii.

, Liga III : STICLA ARIEȘUL TURDA termină turul dezamăgind din nou suporterii., Stiri Turda - MinaDeStiri

Sticla Arieșul Turda a obținut o remiză pe teren propriu, în ultima etapă a turului ligii a III a seria a IX a , în compania Unirii Ungheni.

Partida s-a disputat ieri,06.11.2020 ,orele 14.00 ,pe Stadionul Municipal din Turda scorul final fiind 3-3.

Cu acest rezultat Sticla ocupă locurile 7-8 impreuna cu CS Hunedoara care are un meci mai putin disputat.

De menționat că in ultimele 6 etape echipa nu a reușit să adune decât DOUĂ puncte din OPTSPREZECE puse în joc , cu toate că , la cererea antrenorului , au fost aduși jucători din alte localități pe care acesta îi promovează constant în detrimentul turdenilor.

Pentru iubitorii fotbalului turdean rămâne o enigmă faptul că banii de la bugetul local se duc în buzunarul unor jucători din afara localității , cu toate că rezultatele sunt DEZASTRUOASE, în timp ce CONDUCEREA tace și acceptă jocul jenant făcut de antrenor care cu o perseverență demnă de o cauză mai bună ,marginalizeză sportivii turdeni chiar dacă ceilalți nu sunt peste cei pe care acesta i-a ,,pierdut,, in timp.

Este de ,,cascadorii râsului,, să antrenezi TREI ani un jucător clujean ,TITULAR de drept, care apoi să devină ELECTRICIAN ,să schimbi ,,profilul,, unor jucători ce gafează constant pe postul repectiv dar sa fie titulari că-s clujeni,să pretinzi că promovezi tineri dar să joci în poartă cu un ,,junior,, ce îți ia gol din corner doar ca să nu mai introduci un tânăr pe teren si toate astea cu rezultate…ZERO .

Dar nu mai este de ,,cascadorii râsului,, atunci când cineva îți permite să faci așa ceva fără să intervină.

Dacă să faci performanță înseamnă să termini pe locurile VII ,IX și acum pe loc aproape retrogradabil și să plătești salarii din bugetul local unor ,,vinituri,, atunci obiectivul e atins.

În altă ordine de idei ,Sticla va juca săptămâna viitoare prima etapă a returului tot pe Stadionul Municipal în compania Sodei Ocna Mures pe care a învins-o în deplasare în prima etapa a turului.

Baftă !!!

Sursă foto :TurdaNews.net

Distribuie pe:

Lasă un comentariu