Liga a 4 a Academy-pe Municipalul Turdean vine azi liderul Vulturii Mintiul Gherlii.

Liga a 4 a Academy-pe Municipalul Turdean vine azi liderul Vulturii Mintiul Gherlii.

Startul etapei a 9 a a ligii a 4 a Academy a fost dat ieri cand,Atletic Olimpia Gherla a primit vizita celor de la Viiorul Mihai Georgescu.

De departe insa ,cea mai asteptata partida este cea dintre Sticla Ariesul Turda si Vulturii Mintiul Gherlii care se va disputa azi ,incepand cu orele 11.00 ,pe Stadionul Municipal Turda.

Jocul are toate ingredientele unui derby privind prin prisma rezultatelor obtinute de catre cele doua combatante,fiecare dorindu-si castigarea competitiei judetene.

Daca Sticla Ariesul Turda are golgeterul competitiei in Claudiu Veres cu 12 goluri inscrise langa care se adauga Gica Goronea cu 8 goluri,Stefan Silaghi cu 5 goluri si Vlad Popa cu 3 goluri,impreuna,atacul turdenilor a realizat 28 de goluri.

De cealalta parte,cel mai prolific jucator este Pop Vasile Ovidiu cu ,,doar,, 6 goluri inscrise urmat de Razvan Andronic,jucator care a cochetat cu primele ligi din Romania,cu 4 goluri si Rus Alexandru Razvan tot cu 4 goluri inscrise.

Oaspetii se claseaza pe prima pozitie avand 21 de puncte ,39 de goluri inscrise si 7 primite.

Turdenii au un joc mai putin si ocupa pozitia a 4 a cu 16 puncte,35 de goluri inscrise si doar 2 primite,avand astfel cea mai buna aparare.

Gazdele au pierdut puncte importante cu contracandidatele Ariesul Mihai Viteazu si Victoria Viisoara,echipe carora,in ciuda golaverajului foarte bun,nu a reusit sa le inscrie nici un gol.

Este astfel un examen pentru formatia turdeana care,intarita cu ,,veterani,, adusi sa forteze o eventuala promovare,este datoare sa arate ca se justifica oarecum ,,sacrificarea,, tinerilor in favoarea rezultatelor.

De remarcat ca tinerii care reprezentau Turda in returul editie trecute,au reusit un egal,2-2,pe terenul oaspetilor de azi,pierzand dintr-un penalty finala judeteana a Cupei Romaniei,editia 2022-2023,in fata aceluiasi adversar.

Foto : facebook.com/ACSATurda

Distribuie pe:

Lasă un comentariu