Liga a 4 a Academy-egal alb pe Municipalul turdean.Sticla Ariesul Turda pierde puncte importante in al doilea derby judetean.

Liga a 4 a Academy-egal alb pe Municipalul turdean.

Sticla Ariesul Turda pierde puncte importante in al doilea derby judetean jucat in acest sezon.

Dupa infrangerea din prima etapa in fata campioanei Ariesul Mihai Viteazu,turdenii termina si al doilea derby fara gol inscris,in fata celor de la Victoria Viisoara.

Cu un plus de posesie in prima repriza,cand oaspetii au avut doua mari ocazii pe contre,portarul Parv salvandu-si echipa in doua situatii extreme,elevii lui Artur Podar nu au reusit sa inscrie intrand la pauza cu un egal : 0-0.

Repriza a doua a debutat tot in controlul turdenilor insa,odata cu schimbarea lui Cirgea,gazdele au pierdut mijlocul terenului,unde experienta lui Savu nu a fost suficienta pentru a mentine agresivitatea in zona centrala.

Oaspetii au reusit astfel sa fie mai agresivi si sa-si creeze ocazii insa pana la final nici una dintre echipe nu a reusit sa inscrie.

Jocul inclinat ca de obicei in stanga terenului unde rombul format din Marcu,Savu,Silaghi si Goronea duc balonul cu prioritate ,nu a avut sanse in fata unei echipe bine asezata in teren in timp ce Veres s-a zbatut izolat in dreapta fara succes.

Schimbarile efectuate de Artur Podar s-au dovedit a fi total neinspirate,jucatorii introdusi intrand mai slab de aceasta data in joc.

Turdenii nu au primit gol nici azi,avand cea mai buna aparare cu doar doua goluri primite in 7 etape,fiind si echipa cu cel mai bun atac,cu 35 de goluri inscrise.

Pentru sticlari trebuie sa fie un semnal de alarma faptul ca nu reusesc sa inscrie in fata contracandidatelor la castigarea competitiei iar viitoarea etapa,cand la Turda va veni liderul Vulturii Mintiul Gherlii,e nevoie de mai mult pentru a ramane un candidat redutabil la obtinerea titlului de campioana a judetului Cluj.

Foto : facebook.com/ACSATurda

Distribuie pe:

Lasă un comentariu