,,Legionarul,, și ,,franțuzoaica,, nu s-au înțeles?

, ,,Legionarul,, și ,,franțuzoaica,, nu s-au înțeles?, Stiri Turda - MinaDeStiri

În media locală cât și în cea națională , in ultimele 48 de ore ,circula o știre în format de ,,breaking news,, cum că Daniel Dobos alias Pierre Dassilu ar fi devenit consilier personal al doamnei Clotilde Armand fiind și în cursa de șef al Politiei Locale la sectorul 1 București.

, ,,Legionarul,, și ,,franțuzoaica,, nu s-au înțeles?, Stiri Turda - MinaDeStiri

Fost președinte a USR Turda , Daniel Doboș afirma că a luptat în Legiune sub numele de Pierre Dassilu ,fiind cunoscut ca un rebel al regimului comunist.

Se pare că în goana după senzațional , media locală a promovat articole dedicate subiectului fără să aștepte confirmarea știrii care ,de altfel , a fost dezmințită atât pe pagina oficială de facebook a Primăriei sectorului 1 București cât și pe pagina personală a doamnei Clotilde Armand.

Aceasta a scris pe pagina sa de facebook următoarele :

,,Daniel Doboș nu este consilierul meu, nu a fost și nu va fi. Fiți foarte atenți: Tot ce ați citit despre această temă în ultimele 24 de ore este fake news. În alt registru: constat că responsabilii din Poliția locală continuă să mă urmărească și să-și folosească funcția publică pentru a face poliție politică. L-am demis ieri pe șeful poliției locale Sector 1. Astăzi vor pleca din Poliția Locală toți angajații care au făcut și fac poliție politică. De la primul la ultimul. Și începem curățenia cu departamentul de monitorizare.,,

E posibil ca trecutul controversat al fostului coordonator de campanie al lui Andrei Suciu din 2016 să-l fi ajuns din urmă, reacția mediei fiind determinantă in cazul său.

Sursă foto :Facebook

Distribuie pe:

Lasă un comentariu