La Turda USR e cu plus sau cu minus?

Daca la nivel național se anunța cu mare tam-tam fuziunea USR cu PLUS, la Turda se pare că PLUS a fost redus la tăcere.

Lipsa de transparență în ceea ce privește fuziunea la nivel local este împotriva principiilor legate de transparență.

Vezi și: Alianță PSD+USR de la Turda

Daca in trecut au apelat la gesturi extreme, USR Cluj mergând până la a denunța un proeminent posibil membru al PLUS Turda, in persoana Simonei Baciu ,azi actiunile lor sfideaza gravitatia.

Toate miscarile făcute de USR Turda frizeaza absurdul, acțiunile fiind făcute împotriva principiilor care erau prezentate ca o gogoașă bine servita publicului.

La Turda USR e cu plus sau cu minus?

Tocmai de aceea am trecut în revistă toate gogoșile servite de USR Turda de-a lungul timpului.

  1. Oameni noi în politica. Asta este probabil cea mai hilara, având în vedere că peste 60% din biroul local este format din oameni veniți de la alte partide.
  2. Transparență totală. La fel de hilar ca primul punct. Ei sunt cei care cer transparență, însă omit sa spună publicului că la Plus a fost impus un apropiat USR si T9.
  3. TOȚI cei care au contracte pe bani publici sunt răi. O ipocrizie mare cat casa, daca luam in considerare că de la fostul președinte de filiala la actualul președinte de filiala și la alți membri vocali toti au fost „abonati” la astfel de contracte.
  4. PSD trebuie sa dispară! Am lăsat cea mai buna la final. După ce vreme de ani de zile au urlat din toți bojocii împotriva USR, la nici 2 luni după alegerile locale s-au aliat cu PSD la nivel local. Nu orice fel de alianță, una in care PSD e partea dominantă și ei sunt un fel de „damă”.

Rămâne de văzut până unde va merge ipocrizia celor care s-au autointitulat”oameni noi în politică”.

Distribuie pe:

Lasă un comentariu