La Turda PLUS e doar o anexă a USR

Lipsa de transparență și faptul ca partidul lui Dacian Ciolos la Turda pare inexistent sau mai mult, la Turda PLUS e doar o anexă a USR ,este o evidenta.

După ce la PLUS se anunțau membrii de calibru , un exemplu fiind Simona Baciu , colegii de alianță de la USR se scapau de ei făcandu-le plângere la DNA.

Vezi aici mai multe

Este de notorietate ca președintele USR pare a fi doar de formă, nefiind lăsat de propriul partid să candideze la locale cum la fel de evident pare ca de forma este și PLUS Turda.

Coordonatorii PLUS Turda, care se anunțau pe Facebook ca fiind „political candidate” se comportă precum postacii PMP. Singura lor menire fiind distribuirea masivă a ce li se dicteaza de la sediul USR.

La Turda PLUS e doar, La Turda PLUS e doar o anexă a USR, Stiri Turda - MinaDeStiri

Respectivul coordonator de la PLUS este nimeni altul decât fostul sau actualul vicepreședinte de la asociația T9. Deci USR a reușit ușor să își impună apropiații in conducerea PLUS.

La Turda PLUS e doar o anexă a USR

Poate nu ar trebui să mire pe nimeni că persoane precum Simona Baciu sau Radu Soporan au fost îndepărtați acestia fiind un pericol prea mare pentru actuala conducere USR.

Ce sa vezi? Conducere formată predominant din foști membrii PNL.

Cum liderul opoziției la Turda e PSD, înseamnă că pe linie ierarhică atât postacii USRPLUS cât și cei PMP fac treaba de jos. Politica fiind făcută de alte partide.

Vezi și: PSD lider in opoziție

Noi încurajăm în continuare USR Turda să renunțe la opacitatea actuală și să permită și roții de rezervă PLUS să își prezinte conducerea.

Distribuie pe:

Lasă un comentariu