La Turda există o alianță USR+PSD?

La Turda există o alianță USR+PSD? Momente de habarnism în consiliul local. Astăzi 14.12.2020 a avut loc o ședință extraordinară a consiliului local Turda.

La Turda există o alianță USR+PSD?, La Turda există o alianță USR+PSD?, Stiri Turda - MinaDeStiri

Gruparea de opoziție formată din consilierii locali USR împreună cu cei din PSD și ce a mai rămas din PMP au avut mai multe intervenții legate de aproape toate proiectele supuse votului.

Intervențiile lasă impresia că cele două partide se completează aproape perfect unul pe celălalt. Lucru cel puțin bizar, având în vedere că până la alegeri toată politica celor de la USR era anti-PSD.

Aleșii locali mai sus menționați s-au opus vehement construirii unui nou corp de clădire ce urmează a fi folosit drept secție etnografică a muzeului de istorie din Turda.

La Turda există o alianță USR+PSD?

Locația acestui corp de clădire este un teren plin de bălării și gunoaie. Trebuie menționat faptul că toată investiția se face pe fonduri europene. Din bugetul local se vor cheltui aproximativ 2% din totalul de aproximativ 3,7 milioane lei.

Vezi și: O noua aripă etnografică la Turda

Consilierii USR+PSD s-au întrecut însă în afirmații cel puțin habarniste. Răzvan Ciortea spunând că exista proiect pentru garajele din zonă, însă nestipuland daca acestea au și autorizatie de construcție permanentă sau temporară.

La Turda există o alianță USR+PSD?, La Turda există o alianță USR+PSD?, Stiri Turda - MinaDeStiri

Consilierul local USR Adrian Teban a declarat faptul că nu ar trebui construit imobilul acolo, fiindcă ar fi deranjați locatarii din zonă. Zonă unde de 50 de ani este la fel. Un moment ciudat, având în vedere faptul că USR are o doctrină total opusă celei conservatoare.

Nici Andrei Suciu, fostul candidat la primăria Turda care a dezamăgit în 27 septembrie, obținând jumătate din voturile obținute de Cristian Matei, nu s-a lăsat mai prejos. Având intervenții multe de-a lungul ședinței, însă mare parte dintre acestea fiind lipsite de substanță.

Nici unul dintre consilierii alianței USR+PSD de la Turda nu au avut capacitatea formulării unui amendament. Astfel încât nemulțumirile lor au fost în mare parte doar pentru camerele de filmat.

Vezi aici înregistrarea ședinței

Distribuie pe:

Lasă un comentariu