La Turda a început vaccinarea populației

La Turda a început, La Turda a început vaccinarea populației, Stiri Turda - MinaDeStiri

Primarul Matei Cristian a anunțat că la Turda a început vaccinarea populației. Este etapa următoare în campania națională de vaccinare.

VEZI SI: CRISTIAN MATEI A SEMNAT CONTRACTUL PENTRU MODERNIZAREA CENTRULUI ISTORIC AL TURZII

Cristian Matei, primarul municipiului Turda

💉 Turda a început astăzi vaccinarea populației, în cea de-a doua etapă a campaniei de vaccinare împotriva COVID-19!
Suntem bucuroși că am reușit să punem totul la punct la timp și mai ales că turdenii s-au programat în număr atât de mare pentru a primi acest vaccin. Toate locurile disponibile prin platforma de programare au fost ocupate până în data de 8 februarie, urmând ca la centrul de vaccinare de la Colegiul Național Mihai Viteazul să se facă circa 60 de vaccinuri pe zi. Acest lucru denotă că turdenii sunt dispuși să contribuie la binele comun și să punem împreună capăt acestei pandemii care în ultimul an ne-a pus la grele încercări.
Depunem toate eforturile pentru ca toți cei care doresc să se vaccineze să aibă această posibilitate, așadar și celelalte două spații, respectiv sala de sport a Școlii Horea, Cloșca și Crișan și Sala de sport a liceului Liviu Rebreanu sunt pregătite pentru a fi autorizate de către DSP.
Pe această cale, vreau să vă mulțumesc încă o dată celor care v-ați implicat și ați depus eforturi pentru ca aceste centre de vaccinare șă fie pregătite la timp, și nu în ultimul rând mulțumesc și tuturor cadrelor medicale care s-au implicat sau care se vor implica în acest program de imunizare.

Sursa Matei Cristian

Distribuie pe:

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *