La nivelul județului Cluj nu există drumuri blocate

Consiliul județean anunță ca in urma intervențiilor la nivelul județului Cluj nu există drumuri blocate.

Vezi mai multe știri chiar AICI

Consiliul județean Cluj

𝟰𝟮𝟯 𝗱𝗲 𝘁𝗼𝗻𝗲 𝗱𝗲 𝗺𝗮𝘁𝗲𝗿𝗶𝗮𝗹 𝗮𝗻𝘁𝗶𝗱𝗲𝗿𝗮𝗽𝗮𝗻𝘁 𝗳𝗼𝗹𝗼𝘀𝗶𝘁𝗲 𝗶𝗻 𝗶𝗻𝘁𝗲𝗿𝘃𝗲𝗻𝘁𝗶𝗶𝗹𝗲 𝗽𝗲 𝗱𝗿𝘂𝗺𝘂𝗿𝗶𝗹𝗲 𝗷𝘂𝗱𝗲𝘁𝗲𝗻𝗲
Consiliul Judeţean Cluj informează participanţii la trafic în legătură cu faptul că, în cursul dimineţii zilei de miercuri, 3 februarie a.c., pe raza judeţului Cluj nu există drumuri judeţene blocate sau închise traficului rutier. Pe mai multe sectoare de drum, însă, circulaţia se desfășoară în condiţii specifice sezonului rece.
De asemenea, din cauza temperaturilor sub zero grade Celsius înregistrate în cursul nopții și cu preponderență în zona de munte și de deal, pe mai multe drumuri judeţene s-a acționat preventiv pentru combaterea fenomenului de polei.
În acest context, pentru asigurarea unor condiţii optime de circulaţie, în cursul zilei de marți, 2 februarie a.c., s-a acţionat, inclusiv prin revizii, pe 57 de drumuri sau sectoare de drumuri judeţene situate pe raza zonelor Huedin, Gilău şi Gherla. Intervenția a fost realizată cu ajutorul a 23 de utilaje. Tot în aceste zone, în cursul nopţii şi al acestei dimineţi s-a acţionat pe 36 de drumuri judeţene, cu 8 utilaje. În cadrul acestor acţiuni a fost folosită o cantitate însumată de 68 de tone de material antiderapant, inclusiv sare.
Pe drumurile judeţene situate în zona Turda şi în zona de munte, în cursul zilei de marți, 2 februarie a.c., s-a intervenit pe 8 drumuri judeţene, cu 4 utilaje. La această oră se acţionează, inclusiv prin revizii, pe 12 drumuri judeţene, cu 9 utilaje. În cadrul acestor acţiuni a fost folosită o cantitate însumată de 240 de tone de material antiderapant, inclusiv sare.
Totodată, pe drumurile judeţene situate în zona Dej, în cursul zilei de ieri s-a intervenit pe 10 drumuri judeţene, cu 9 utilaje. În cadrul acestor acţiuni a fost folosită o cantitate însumată de 115 tone de material antiderapant, inclusiv sare. La această oră nu se impune intervenția pe niciun drum județean situat în zona Dejului.
În continuare, se acţionează cu utilaje şi materiale antiderapante, inclusiv sare, pentru combaterea fenomenului de polei. De asemenea, se efectuează revizii pe mai multe drumuri judeţene pentru verificarea stării părţii carosabile, urmând să se acţioneze în caz de necesitate.

La nivelul județului Cluj nu există drumuri blocate

Sursa Consiliul județean Cluj

Distribuie pe:

Lasă un comentariu