Klaus Iohannis-GHINION : preturile vor continua sa creasca inca o lunga perioada.

Klaus Iohannis spulbera ultimele sperante ale romanilor si anunta cu nonsalanta ca preturile vor continua sa creasca inca o lunga perioada.

Invocand criza energetica de la nivel mondial precum si conflictul din Ucraina , presedintele Romaniei a devenit subit activ odata cu implicarea NATO in criza ucrainiana.

Vezi si : minadestiri.ro/klaus-iohannis-recomanda-romanilor-sa-stranga-cureaua-dupa-ce-a-marit-la-25-din-pib-fondurile-pentru-armata

In timp ce premierul Nicolae Ciuca , militar de profesie , nu stie cate rafinarii produc motorina in Romania , presedintele jucator il urecheaza pe Marcel Ciolacu si gasca trandafirilor rosii , acuzandu-i voalat de populisme.

Graba cu care se gasesc resurse pentru achizitionare de arme si logistica militarase deosebeste flagrant cu lentoarea cu care se aplica sause gasesc solutii si resurse pentru stoparea crizelor care se vad la orizont.

Cert este ca , la cum evolueaza lucrurile si vazand ca pe agenda marilor puteri , inarmarea este pe primul loc , nu se vede luminita de la capatul tunelului pentru cetateanul de rand.

Foto : facebook.com/klausiohannis

Distribuie pe:

Lasă un comentariu