Jurnalism ieftin sau dezinformare plătită?

Recent în Turda apar tot felul de știri pe care nici nu știi cum poti sa le cataloghezi : jurnalism ieftin sau dezinformare plătită?

vezi și: Alianță PSD+USR de la Turda

Jurnalistul de buzunar al celor de la USR, care între timp este împărțit frățește in noua alianță PSD+USR si ultimele zvâcniri ale PMP , acuza neîncetat în stânga și dreapta.

După ce la alegerile locale s-a făcut de râs prin cele 112 voturi obținute, noul jurnalist nu se dezminte si coate articole menite să dezinformeze aproape zilnic.

Asta ar fi poate de inteles pentru niste incepatori in ale ziaristicii insa unuia cu state vechi nu ii poate fi trecut cu vederea aceste excese.

Se bucura de distribuirile conturilor false ale celor de la PMP și speră ca oamenii să uite multiplele gafe făcute.

Am trecut în revista doar două gafe recente din mulțimea gafelor făcute de acest jurnalist de buzunar.

  1. Crapă conductele sub asfalt!!
  2. Era știrea care o scotea nu de mult in realitate fiind vorba de o banala aerisire a conductelor. Însă cum sa verifice la sursa despre ce e vorba? Nici până în ziua de azi nu a prezentat un articol cu scuzele de rigoare după un FAKE NEWS.
  3. Inregistrarea aproape legală scoasă în campanie! Poate daca cineva făcea demersurile legale la acest subiect se putea vorbi inclusiv de lucruri de natură penala fiind ilegal sa publici o înregistrare audio fără acordul părților mai ales când una dintre acele părți este un oficial MAI.

Examenul privind credibilitatea si l-a tras în data de 27 septembrie când din Turda doar 112 persoane au crezut balivernele expuse.

In schimb campania de dezinformare și fake pare să continue. Finanțată din ce direcție oare?

Jurnalism ieftin sau dezinformare plătită?

Vezi aici : https://turdanews.net/articole/analiza/69854-gafa-de-proportii-a-echipei-de-specialisti-de-la-usr-turda-andrei-suciu-si-ai-lui-au-confundat-hidrantul-cu-o-spartura-video.html

Distribuie pe:

Lasă un comentariu