Joe Biden gasit din nou pozitiv la Covid 19 dupa doua testari cu rezultat negativ-conform epidemiologilor aceasta este dovada inutilitatii certificatului verde.

Joe Biden gasit din nou pozitiv la Covid 19 dupa doua testari cu rezultat negativ iar conform epidemiologilor aceasta este dovada inutilitatii certificatului verde.

Cel mai puternic om al planetei a fost retestat pozitiv la Sars-Cov-2 la 9 zile dupa infectare.

Conform digi24.ro , Joe Biden primise diagnosticul de Covid-19 după ce un prim test i-a iesit pozitiv la 21 iulie. Președintele a avut simptome ușoare spre moderate. I s-a administrat tratamentul antiviral cu medicamentul Paxlovid de la Pfizer, iar după cinci zile, testele i-au iesit negative, considerându-se vindecat.

Astfel, Joe Biden își încheiase miercuri perioada de izolare, după ce a fost testat negativ la COVID de două ori și după cinci zile de izolare şi tratament.

Sâmbătă, însă, medicul președintelui american, dr. Kevin O’Connor, a anunțat că testul a ieșit din nou pozitiv. El spune că este posibil că fie vorba despre o „recidivă”, situație care „a fost observată la un mic procent de pacienți tratați cu Paxlovid”.

Doctorul Tudor Ciuhodaru :

Certificatul verde arată doar că posesorul s-a vaccinat, dar el poate fi infectat și poate transmite boala și ne uităm ce se întâmplă la ora actuală în UE, adică suntem pe un teren minat, din acest punct de vedere și atât timp cât nu avem o certitudine că oprim acel lanț de transmitere epidemiologic, restul măsurilor sunt practic o patalama inutilă, care dă drepturi unora, limitează drepturile altora, dar de fapt, nu rezolvă problema pandemiei. În multe țări europene care au introdus și certificat verde, numărul de cazuri crește exploziv, așa că prefer măsurile de abordare din punct de vedere medical, științific, în așa fel încât viața noastră a tuturor să fie protejată.

Foto : stirileprotv.ro

Distribuie pe:

Lasă un comentariu