Dorin Lojogan alaturi de boxul local-Iosif Bândulă și Daniel Dandoczi, premiați de administrația publică locală.

Iosif Bândulă și Daniel Dandoczi, premiați de administrația publică locală

Iosif Bândulă și Daniel Dandoczi, premiați de administrația publică locală, Dorin Lojogan alaturi de boxul local-Iosif Bândulă și Daniel Dandoczi, premiați de administrația publică locală., Stiri Turda - MinaDeStiriPerformanțele sportive sunt cele mai simple și directe forme de promovare ale unei comunități.

Iosif Bândulă și Daniel Dandoczi, premiați de administrația publică locală, Dorin Lojogan alaturi de boxul local-Iosif Bândulă și Daniel Dandoczi, premiați de administrația publică locală., Stiri Turda - MinaDeStiriAtât în semn de apreciere, cât și pentru a stimula o conduită excelentă, în rândul sportivilor din Municipiul Câmpia Turzii, domnul primar, Dorin Nicolae LOJIGAN, a întreprins, mereu, demersuri concrete. În această săptămână, edilul municipiului nostru a inițiat HCL 255/2023. Prin intermediul acesteia, sportivul Iosif Bândulă, legitimat la Asociația Daniel Boxing Rusu Dan Ciprian, a fost premiat cu suma de 5000 de lei, pentru rezultatele remarcabile obținute în anul competițional 2023.

Iosif Bândulă și Daniel Dandoczi, premiați de administrația publică locală, Dorin Lojogan alaturi de boxul local-Iosif Bândulă și Daniel Dandoczi, premiați de administrația publică locală., Stiri Turda - MinaDeStiriDe asemenea, Daniel Dandoczi, antrenorul care-l pregătește pe Iosif Bândulă, a primit 3000 de lei, din partea administrației publice locale din Municipiul Câmpia Turzii.

Iosif Bândulă și Daniel Dandoczi, premiați de administrația publică locală, Dorin Lojogan alaturi de boxul local-Iosif Bândulă și Daniel Dandoczi, premiați de administrația publică locală., Stiri Turda - MinaDeStiriÎn acest an competițional, Iosif Bândulă și antrenorul său au adus la Câmpia Turzii 3 medalii de aur, la Cupa României, Campionatul Național și Cupa Balcanică. De asemenea, Bândulă a obținut locul 5 la Campionatul European din Armenia.

Iosif Bândulă și Daniel Dandoczi, premiați de administrația publică locală, Dorin Lojogan alaturi de boxul local-Iosif Bândulă și Daniel Dandoczi, premiați de administrația publică locală., Stiri Turda - MinaDeStiriPrimăria și Consiliul Local al Municipiului Câmpia Turzii transmit sincere felicitări atât sportivului, cât și antrenorului care îl pregătește și întregului colectiv de sportivi de la Asociația Daniel Boxing Rusu Dan Ciprian!

Foto : facebook.com/primaria.campiaturzii

Distribuie pe:

Lasă un comentariu