Interesul economic primeaza in fata sanatatii publice la Cluj Napoca.UNTOLD se va desfasura la o incidenta uriasa.

Interesul economic primeaza in fata sanatatii publice la Cluj Napoca iar UNTOLD se va desfasura la o incidenta uriasa.

Revezi si : minadestiri.ro/raport-covid-19-la-29-iulie-2022

Ipocrizia autoritatilor nu mai este o surpriza pentru nimeni iar masurile aberante din timpul valurilor pandemice la nivel mondial au fost recunoscute de catre specialisti.

Politicienii insa , indiferent de culoarea politica , profita de crizele care se abat asupra traiului de zi cu zi si pun la urma sanatatea publica in raport cu interesul economic.

Dupa ce ELECTRIC CASTLE a adus celor din Bontida o incidenta record la cateva zile dupa eveniment de circa 12 la mia de locuitori , in acest an , peste cateva zile , UNTOLD se va desfasura la o incidenta uriasa.

Daca Bontida are in acest moment cea mai ridicata rata de infectare de 13,66 la mia de locuitori , cea mai ridicata din judet , Cluj Napoca va organiza UNTOLD la o incidenta record de 11,77 la mie.

Aceasta incidenta ,coroborata cu riscul major adus de perioada concediilor , cand aglomerarile de oameni atinge varful , face ca , la o logica simpla , toamna sa nu arate bine deloc , vis a vis de viitoarele restrictii impuse de accelerarea pandemiei.

Pe fondul exploziei cazurilor la nivel mondial si a reintroducerii restrictiilor in mai toate tarile europene , se pune intrebarea legitima referitoare la momentul CAND , nu DACA , acestea vor fi impuse si in Romania.

Foto : facebook.com/UNTOLDFestival

Distribuie pe:

Lasă un comentariu