Interesele comunei Tureni, primordiale pentru doamna primar, Daniela Elena Mănăilă

Interesele comunei Tureni, Interesele comunei Tureni, primordiale pentru doamna primar, Daniela Elena Mănăilă, Stiri Turda - MinaDeStiri

Interesele comunei Tureni, primordiale pentru doamna primar, Daniela Elena Mănăilă

Astăzi, la Prefectura Cluj, primarul comunei Tureni, doamna Daniela Elena Mănăilă, a avut o întâlnire de lucru cu domnul prefect, Tasnádi István Szilárd, cu directorul tehnic al Prefecturii Cluj, cu reprezentanți ai DRDP Cluj și cu reprezentanți ai Inspectoratului de Poliție al Județului Cluj.

Scopul reuniunii a fost reglementarea unei porțiuni a viitoarei centuri A3-DN15, care – conform planului inițial – punea în pericol drumul comunal dintre Tureni și Comșești, reabilitat prin PNDL.

Doamna primar le-a explicat partenerilor săi de discuție situația de fapt, potrivit căreia dacă proiectul inițial de realizare a centurii se punea în practică, obliga administrația publică locală de la Tureni să găsească soluții fie pentru devierea cu 700 de metri a drumului comunal, fie să supratraverseze centura A3-DN15.

Vezi și: Ministrul Transporturilor Catalin Drula face anuntul-centura ocolitioare Tureni-Autostrada Transilvaniei se scoate la licitatie in acest an.

Interesele comunei Tureni, primordiale pentru doamna primar, Daniela Elena Mănăilă

Astfel, eforturile bugetare pentru Comuna Tureni ar fi fost imense și în totală disonanță cu o politică realizată în beneficiul cetățenilor.

Atât domnul prefect, cât și ceilalți parteneri de discuție au înțeles propunerile doamnei primar, acceptându-le.

Astfel, Centura A3-DN15 va trece pe deasupra drumului comunal dintre Tureni și Comșești, acesta fiind ultimul impediment în realizarea proiectului final de edificare a centurii.

Le mulțumim tuturor partenerilor implicați în discuțiile de la Prefectură, precum și tuturor partenerilor din proiectul de edificare a Centurii!

Biroul de Presă al Comunei Tureni

Sursa: Primăria Tureni

Distribuie pe:

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *