Întâlnire în orașul campion la atragerea fondurilor europene

Întâlnire în orașul campion la atragerea fondurilor europene

Întâlnire în orașul campion la atragerea, Întâlnire în orașul campion la atragerea fondurilor europene, Stiri Turda - MinaDeStiri

Turda este municipiului care se situează pe primul loc în atragerea fondurilor europene, municipii care sa nu fie reședință de județ.

Vezi și: Cristian Matei: Aparatură medicală nouă la spitalul municipal Turda

De la transport 100% electric, Sala Polivalentă, reabilitarea străzilor(multe dintre acestea fiind de pământ), investiții în cultură, sport de performanță, etc.

Sub conducerea primarului Matei Cristian orașul a cunoscut o dezvoltare care în trecut părea de neînchipuit.

Zilele acestea, primarii din Alba și Ciugud, care la rândul lor au excelat la atragerea fondurilor europene au avut o întâlnire la Turda cu edilul orașului.

Întâlnirea a fost pentru a stabili o relație de cooperare și schimb de experiență.

Cristian Matei, primarul municipiului Turda

Astăzi am avut o întâlnire foarte specială, niște oaspeți deosebiți! Este vorba despre primarul municipiului Alba – Iulia Gabriel Pleșa și Gheorghe Damian, primarul comunei Ciugud . Ei și-au dorit să vină la Turda să ne cunoaștem și să stabilim o relație de cooperare și schimb de experiență.
Este extraordinar când la nivel administrativ există colaborare, iar profesionalismul și dorința de dezvoltare, de a conduce o localitate în mod profesionist, ne aduce aproape!
Cooperare #Dezvoltare #PrimăriaMunicipiuluiTurda #PrimăriaAlbaIulia #PrimăriaCiugud

Sursa Facebook

Întâlnire în orașul campion la atragerea fondurilor europene

Distribuie pe:

Lasă un comentariu