Institutia Prefectului Judetul Cluj aduce precizari pentru cetateni si organizatorii de evenimente.Vezi despre ce esste vorba!

Institutia Prefectului Judetul Cluj aduce precizari, Institutia Prefectului Judetul Cluj aduce precizari pentru cetateni si organizatorii de evenimente.Vezi despre ce esste vorba!, Stiri Turda - MinaDeStiri

În urma unor informații apărute în presă, urmare a depășirii incidenței de 2/1.000 a municipiului Cluj-Napoca, Instituția Prefectului-Județul Cluj face pe pagina https://www.facebook.com/PrefecturaCluj următoarele precizări cetățenilor și organizatorilor de evenimente:

În baza Hotărârii de Guvern nr. 932 din 9 septembrie 2021, Anexa 3, Art. 1, privind prelungirea stării de alertă pe teritoriul României, începând cu data de 10 septembrie 2021, precum și stabilirea măsurilor care se aplică pe durata acesteia pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19, și în conformitate cu punctul nr. 8 din Hotărârea mai sus menționată, î𝐧 𝐬𝐩𝐚ț𝐢𝐢𝐥𝐞 î𝐧𝐜𝐡𝐢𝐬𝐞, în condițiile pct. 7, organizarea și desfășurarea activității în cadrul 𝐜𝐢𝐧𝐞𝐦𝐚𝐭𝐨𝐠𝐫𝐚𝐟𝐞𝐥𝐨𝐫, 𝐢𝐧𝐬𝐭𝐢𝐭𝐮ț𝐢𝐢𝐥𝐨𝐫 𝐝𝐞 𝐬𝐩𝐞𝐜𝐭𝐚𝐜𝐨𝐥𝐞 ș𝐢/𝐬𝐚𝐮 𝐜𝐨𝐧𝐜𝐞𝐫𝐭𝐞 sunt permise cu 𝐩𝐚𝐫𝐭𝐢𝐜𝐢𝐩𝐚𝐫𝐞𝐚 𝐩𝐮𝐛𝐥𝐢𝐜𝐮𝐥𝐮𝐢 până la 𝟕𝟎% din 𝐜𝐚𝐩𝐚𝐜𝐢𝐭𝐚𝐭𝐞𝐚 𝐦𝐚𝐱𝐢𝐦ă 𝐚 𝐬𝐩𝐚ț𝐢𝐮𝐥𝐮𝐢 și cu purtarea măștii de protecție, 𝐝𝐚𝐜ă 𝐢𝐧𝐜𝐢𝐝𝐞𝐧ț𝐚 𝐜𝐮𝐦𝐮𝐥𝐚𝐭ă 𝐥𝐚 𝟏𝟒 𝐳𝐢𝐥𝐞 î𝐧 𝐣𝐮𝐝𝐞ț/𝐥𝐨𝐜𝐚𝐥𝐢𝐭𝐚𝐭𝐞 𝐞𝐬𝐭𝐞 𝐦𝐚𝐢 𝐦𝐢𝐜ă 𝐬𝐚𝐮 𝐞𝐠𝐚𝐥ă 𝐜𝐮 𝟑/𝟏.𝟎𝟎𝟎 𝐝𝐞 𝐥𝐨𝐜𝐮𝐢𝐭𝐨𝐫𝐢, ș𝐢 𝐬𝐮𝐧𝐭 𝐢𝐧𝐭𝐞𝐫𝐳𝐢𝐬𝐞 𝐥𝐚 𝐝𝐞𝐩ăș𝐢𝐫𝐞𝐚 𝐢𝐧𝐜𝐢𝐝𝐞𝐧ț𝐞𝐢 𝐝𝐞 𝟑/𝟏.𝟎𝟎𝟎 𝐝𝐞 𝐥𝐨𝐜𝐮𝐢𝐭𝐨𝐫𝐢.

Institutia Prefectului Judetul Cluj aduce precizari, Institutia Prefectului Judetul Cluj aduce precizari pentru cetateni si organizatorii de evenimente.Vezi despre ce esste vorba!, Stiri Turda - MinaDeStiri Cu privire la 𝐞𝐯𝐞𝐧𝐢𝐦𝐞𝐧𝐭𝐞𝐥𝐞 desfășurate în 𝐚𝐞𝐫 𝐥𝐢𝐛𝐞𝐫, în conformitate cu pct. 12, în condițiile pct. 7, la nivelul județelor/localităților unde incidența cumulată la 14 zile 𝐞𝐬𝐭𝐞 𝐦𝐚𝐢 𝐦𝐢𝐜ă 𝐬𝐚𝐮 𝐞𝐠𝐚𝐥ă 𝐜𝐮 𝟐/𝟏.𝟎𝟎𝟎, organizarea și desfășurarea în aer liber a spectacolelor, concertelor, festivalurilor publice și private sau a altor evenimente culturale sunt permise cu participarea a cel mult 𝟕𝟓.𝟎𝟎𝟎 de spectatori și cu purtarea măștii de protecție. Participarea este permisă doar pentru persoanele care sunt vaccinate împotriva virusului SARS-CoV-2 și pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare, persoanele care prezintă rezultatul negativ al unui test RT-PCR pentru infecția cu virusul SARS-CoV-2 nu mai vechi de 72 de ore sau rezultatul negativ certificat al unui test antigen rapid pentru infecția cu virusul SARS-CoV-2 nu mai vechi de 48 de ore, respectiv persoanele care se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi și a 180-a zi ulterioară confirmării infectării cu virusul SARS-CoV-2, în condițiile stabilite prin ordinul comun al ministrului culturii și al ministrului sănătății, emis în temeiul art. 44 și al art. 71 alin. (2) din Legea nr. 55/2020, cu modificările și completările ulterioare.

Acesta fiind completat de punctul 13, în condițiile pct. 7, la nivelul județelor/localităților, organizarea și desfășurarea în 𝐚𝐞𝐫 𝐥𝐢𝐛𝐞𝐫 a 𝐬𝐩𝐞𝐜𝐭𝐚𝐜𝐨𝐥𝐞𝐥𝐨𝐫, 𝐜𝐨𝐧𝐜𝐞𝐫𝐭𝐞𝐥𝐨𝐫, 𝐟𝐞𝐬𝐭𝐢𝐯𝐚𝐥𝐮𝐫𝐢𝐥𝐨𝐫 𝐩𝐮𝐛𝐥𝐢𝐜𝐞 și 𝐩𝐫𝐢𝐯𝐚𝐭𝐞 sau a altor 𝐞𝐯𝐞𝐧𝐢𝐦𝐞𝐧𝐭𝐞 𝐜𝐮𝐥𝐭𝐮𝐫𝐚𝐥𝐞 sunt permise cu un număr mai mare de 𝟐.𝟓𝟎𝟎 de spectatori, atunci când incidența cumulată la 14 zile este 𝐦𝐚𝐢 𝐦𝐚𝐫𝐞 𝐬𝐚𝐮 𝐞𝐠𝐚𝐥ă 𝐜𝐮 𝟐/𝟏.𝟎𝟎𝟎 𝐬𝐚𝐮 𝐦𝐚𝐢 𝐦𝐢𝐜ă 𝐬𝐚𝐮 𝐞𝐠𝐚𝐥ă 𝐜𝐮 𝟑/𝟏.𝟎𝟎𝟎 𝐝𝐞 𝐥𝐨𝐜𝐮𝐢𝐭𝐨𝐫𝐢. Participarea este permisă 𝐝𝐨𝐚𝐫 𝐩𝐞𝐧𝐭𝐫𝐮 𝐩𝐞𝐫𝐬𝐨𝐚𝐧𝐞𝐥𝐞 𝐜𝐚𝐫𝐞 𝐬𝐮𝐧𝐭 𝐯𝐚𝐜𝐜𝐢𝐧𝐚𝐭𝐞 î𝐦𝐩𝐨𝐭𝐫𝐢𝐯𝐚 𝐯𝐢𝐫𝐮𝐬𝐮𝐥𝐮𝐢 𝐒𝐀𝐑𝐒-𝐂𝐨𝐕𝟐 și pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare.

Institutia Prefectului Judetul Cluj aduce precizari, Institutia Prefectului Judetul Cluj aduce precizari pentru cetateni si organizatorii de evenimente.Vezi despre ce esste vorba!, Stiri Turda - MinaDeStiri𝐌ă𝐬𝐮𝐫𝐢𝐥𝐞 𝐝𝐢𝐬𝐩𝐮𝐬𝐞 𝐝𝐞 𝐂𝐨𝐦𝐢𝐭𝐞𝐭𝐮𝐥 𝐉𝐮𝐝𝐞ț𝐞𝐚𝐧 𝐩𝐞𝐧𝐭𝐫𝐮 𝐒𝐢𝐭𝐮𝐚ț𝐢𝐢 𝐝𝐞 𝐔𝐫𝐠𝐞𝐧ță 𝐂𝐥𝐮𝐣 𝐩𝐞 𝐩𝐞𝐫𝐢𝐨𝐚𝐝𝐚 𝐬𝐭ă𝐫𝐢𝐢 𝐝𝐞 𝐚𝐥𝐞𝐫𝐭ă 𝐬𝐮𝐧𝐭 𝐜𝐞𝐥𝐞 𝐬𝐭𝐫𝐢𝐜𝐭 ș𝐢 𝐥𝐢𝐦𝐢𝐭𝐚𝐭𝐢𝐯 𝐩𝐫𝐞𝐯ă𝐳𝐮𝐭𝐞 î𝐧 𝐇𝐨𝐭ă𝐫â𝐫𝐢𝐥𝐞 𝐞𝐦𝐢𝐬𝐞 𝐝𝐞 𝐆𝐮𝐯𝐞𝐫𝐧𝐮𝐥 𝐑𝐨𝐦â𝐧𝐢𝐞𝐢, 𝐚𝐜𝐞𝐬𝐭𝐞𝐚 𝐟𝐢𝐢𝐧𝐝 𝐩𝐫𝐞𝐯ă𝐳𝐮𝐭𝐞 𝐜𝐮 𝐭𝐢𝐭𝐥𝐮 𝐨𝐛𝐥𝐢𝐠𝐚𝐭𝐨𝐫𝐢𝐮 î𝐧 𝐚𝐜𝐭𝐞𝐥𝐞 𝐞𝐱𝐞𝐜𝐮𝐭𝐢𝐯𝐮𝐥𝐮𝐢.

Citeste aici : https://minadestiri.ro/starea-de-alerta-prelungita-pana-pe-10-octombrie/

Distribuie pe:

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *