Înființare secție Covid-19 la Turda!

, Înființare secție Covid-19 la Turda!, Stiri Turda - MinaDeStiri

Conducerea Spitalului municipal Turda a anunțat că începând de săptămâna viitoare o să fie funcțională o secție Covid-19 in cadrul instituției. Astfel în mod oficial spitalul turdean se alătură luptei cu noul coronavirus!

Comunicat Spitalul Municipal Turda

În cadrul Spitalului Municipal Turda, începând de săptămâna viitoare, va funcționa o secție COVID-19 formată din 22 de paturi (Pavilion Boli Infecțioase) și 4 paturi ATI. Coordonatorul secției va fi doctorul Sturz Ciprian, medic primar pneumolog.
Hotărârea a fost luată de către Comitetul Local pentru Situații de Urgență, cu acordul Instituției Prefectului și Direcției de Sănătate Publică, în contextul epidemiologic actual, din cauza creșterii foarte mari a numărului de cazuri, care depășește capacitatea de preluare de către spitalele suport COVID din municipiul Cluj-Napoca.
Compartimentul de Oncologie va funcționa în cadrul Compartimentului Spitalizare de zi aflat la parterul Pavilionului Central. Compartimentele de Dermatologie și Oftalmologie își vor desfășura activitatea în aceleași locații, ca și până acum.
Distribuie pe:

Lasă un comentariu