Indicele infectarii afecteaza inca Cluj Napoca-acesta este singurul oras mare din tara in care copiii nu merg la scoala fizic.

Indicele infectarii afecteaza inca Cluj Napoca-acesta este singurul oras mare din tara in care copiii nu merg la scoala fizic.

Scaderea accentuata din ultimul timp a incidentei infectarii in judetul Cluj nu este inca de ajuns pentru ca , copiii sa meraga fizic la scoala.

Vezi si : stiriturda.net/revenirea-elevilor-in-clase-pericolul-dependentei-de-ecrane/?swcfpc=1

Ordinul comun publicat în Monitorul Oficial, semnat de ministrul Sănătății și ministrul Educației, spune ca începând de miercuri, 19 mai, toți elevii din România se pot întoarce la școală, doar cu o condiție : incidenta sa coboare SUB 1 la 1000 de locuitori.

DSP Cluj a anuntat ca rata la Cluj Napoca este de 1,29 la 1000 de locuitori ceea ce inseamna ca municipiul nu va avea copiii in banci de miercuri,19 mai 2021.

Sorin Cimpeanu a punctat :

Noi am făcut ceea ce a ținut de noi să creăm cadrul legal, ministrul Educației și ministrul Sănătății, pentru ca acest Comitet municipal al municipiului București pentru Situații de Urgență și alte Comitete Județene pentru Situații de Urgență să poată decide adaptat la realități. Deci am dat libertate.

Vineri,14 mai, în scenariul galben se mai afla Brașov, Oradea și București, însă acestea au ajuns până azi în scenariul verde. Copiii din aceste orașe se pot întoarce de miercuri în bănci, dacă Comitetele lor pentru Situații de Urgență decid acest lucru.

Pana la noi ordine în municipiul Cluj-Napoca, singurii care merg fizic la școală sunt preșcolarii, elevii din clasele I-IV și cei din clasele terminale, a VIII-a, a XII-a, a XIII-a. Restul elevilor clujeni vor continua școala online.

Vezi si : minadestiri.ro/ieri-au-inceput-scoala-elevii-din-clasele-terminale/

Distribuie pe:

Lasă un comentariu