Emil Boc-Încurajăm mișcarea și susținem sportul pentru toți!

Încurajăm mișcarea și susținem sportul pentru toți!

Emil Boc :

Mișcare și sport în aer liber pe platoul Sălii sporturilor la o nouă ediție a Urban Playfield. Încurajăm mișcarea și susținem sportul pentru toți!

Multă energie și voie bună pe Platoul Sălii Sporturilor „Horia Demian” în acest weekend. În cadrul evenimentului Urban Playfield clujenii au putut participa zilele acestea la variate tipuri de activități sportive și jocuri pentru copii și adulți, cu acces liber.

Încurajăm mișcarea și susținem sportul pentru toți!, Emil Boc-Încurajăm mișcarea și susținem sportul pentru toți!, Stiri Turda - MinaDeStiri

Continuăm să încurajăm mișcarea și sportul și să dezvoltăm din ce în ce mai multe spații de calitate, în fiecare cartier, unde clujenii să se poată mișca, juca, face sport. Este o investiție sigură în sănătate. E cunoscut faptul că sportul contribuie enorm la starea de bine, motiv pentru care repet cât este de important să ne alocăm timp pentru asta. Din aceste motive felicit echipa Sports Festival, pentru modul în care promovează valorile și beneficiile sportului la Cluj-Napoca!

Încurajăm mișcarea și susținem sportul pentru toți!, Emil Boc-Încurajăm mișcarea și susținem sportul pentru toți!, Stiri Turda - MinaDeStiri

Activități la Urban Playfield – Platoul Sălii Sporturilor „Horia Demian”: tenis de câmp, tenis de masă, escaladă, cross training, ski simulator, baschet, volei, badminton, tag rugby, billiard cu piciorul, roundnet, crossnet fotbal, kanjam, youfo, cornhole, șah, dansuri, zumba, spectacole de majorete. Program: 10:00 – 20:00.

Eveniment organizat de echipa Sports Festival cu sprijinul Primăriei și Consiliul Local Cluj-Napoca.

Foto : facebook.com/EmilBoc.Intotdeaunapentruclujeni

Distribuie pe:

Lasă un comentariu