Inchiderea rampelor neconforme de deseuri-Consiliul Judetean pune procesului de inchidere.

Inchiderea rampelor neconforme de deseuri, Inchiderea rampelor neconforme de deseuri-Consiliul Judetean pune procesului de inchidere., Stiri Turda - MinaDeStiri

Inchiderea rampelor neconforme de deseuri-Consiliul Judetean pune procesului de inchidere.

Comunicat pe pagina www.facebook.com/cjcluj postat de Consiliul Judetean.

𝐏𝐮𝐧𝐜𝐭 𝐟𝐢𝐧𝐚𝐥 𝐢𝐧 𝐩𝐫𝐨𝐜𝐞𝐬𝐮𝐥 𝐝𝐞 𝐢𝐧𝐜𝐡𝐢𝐝𝐞𝐫𝐞 𝐚 𝐫𝐚𝐦𝐩𝐞𝐥𝐨𝐫 𝐧𝐞𝐜𝐨𝐧𝐟𝐨𝐫𝐦𝐞 𝐝𝐞 𝐝𝐞𝐬𝐞𝐮𝐫𝐢 𝐝𝐢𝐧 𝐣𝐮𝐝𝐞𝐭𝐮𝐥 𝐂𝐥𝐮𝐣

Consiliul Județean Cluj a efectuat recepția la finalizarea lucrărilor aferentă proiectului de închidere și ecologizare a depozitului urban neconform de deșeuri din municipiul Câmpia Turzii.

𝐀𝐥𝐢𝐧 𝐓𝐢ș𝐞, 𝐩𝐫𝐞𝐬𝐞𝐝𝐢𝐧𝐭𝐞𝐥𝐞 𝐂𝐨𝐧𝐬𝐢𝐥𝐢𝐮𝐥𝐮𝐢 𝐉𝐮𝐝𝐞𝐭𝐞𝐚𝐧 𝐂𝐥𝐮𝐣:

𝑂𝑑𝑎𝑡𝑎 𝑐𝑢 𝑟𝑒𝑐𝑒𝑝𝑡𝑖𝑎 𝑙𝑢𝑐𝑟𝑎𝑟𝑖𝑙𝑜𝑟 𝑑𝑒 𝑖𝑛𝑐ℎ𝑖𝑑𝑒𝑟𝑒 𝑎 𝑢𝑙𝑡𝑖𝑚𝑒𝑖 𝑟𝑎𝑚𝑝𝑒 𝑛𝑒𝑐𝑜𝑛𝑓𝑜𝑟𝑚𝑒 𝑝𝑢𝑛𝑒𝑚 𝑑𝑒𝑓𝑖𝑛𝑖𝑡𝑖𝑣 𝑝𝑢𝑛𝑐𝑡 𝑎𝑐𝑒𝑠𝑡𝑒𝑖 𝑝𝑟𝑜𝑏𝑙𝑒𝑚𝑒. 𝐶𝑢 𝑎𝑗𝑢𝑡𝑜𝑟𝑢𝑙 𝑓𝑜𝑛𝑑𝑢𝑟𝑖𝑙𝑜𝑟 𝑒𝑢𝑟𝑜𝑝𝑒𝑛𝑒, 𝑑𝑒𝑝𝑜𝑧𝑖𝑡𝑒𝑙𝑒 𝑛𝑒𝑐𝑜𝑛𝑓𝑜𝑟𝑚𝑒 𝑑𝑒 𝑔𝑢𝑛𝑜𝑎𝑖𝑒 𝑑𝑖𝑛 𝑗𝑢𝑑𝑒𝑡𝑢𝑙 𝐶𝑙𝑢𝑗 𝑎𝑢 𝑑𝑒𝑣𝑒𝑛𝑖𝑡 𝑖𝑠𝑡𝑜𝑟𝑖𝑒. 𝐼𝑛 𝑐𝑜𝑛𝑡𝑖𝑛𝑢𝑎𝑟𝑒, 𝑖𝑛𝑡𝑟𝑒𝑎𝑔𝑎 𝑛𝑜𝑎𝑠𝑡𝑟𝑎 𝑎𝑡𝑒𝑛𝑡𝑖𝑒 𝑠𝑒 𝑣𝑎 𝑖𝑛𝑑𝑟𝑒𝑝𝑡𝑎 𝑠𝑝𝑟𝑒 𝑓𝑢𝑛𝑐𝑡𝑖𝑜𝑛𝑎𝑟𝑒𝑎 𝑜𝑝𝑡𝑖𝑚𝑎 𝑎 𝑆𝑖𝑠𝑡𝑒𝑚𝑢𝑙𝑢𝑖 𝑑𝑒 𝑀𝑎𝑛𝑎𝑔𝑒𝑚𝑒𝑛𝑡 𝐼𝑛𝑡𝑒𝑔𝑟𝑎𝑡 𝑎𝑙 𝐷𝑒𝑠𝑒𝑢𝑟𝑖𝑙𝑜𝑟, 𝑐𝑜𝑛𝑓𝑜𝑟𝑚 𝑡𝑢𝑡𝑢𝑟𝑜𝑟 𝑒𝑥𝑖𝑔𝑒𝑛𝑡𝑒𝑙𝑜𝑟 𝑖𝑛 𝑣𝑖𝑔𝑜𝑎𝑟𝑒.

Valoarea totală a contractului de închidere a depozitului amplasat la ieșirea din Câmpia Turzii a fost de 8.322.736 de lei, perioada de garanție fiind de 60 de luni.

Reciteste aici : minadestiri.ro/consiliul-judetean-cluj-costuri-reduse-la-salubritate/

În cadrul procesului de închidere a depozitului de la Câmpia Turzii au fost amenajate 12 puțuri pentru colectarea gazului, un sistem complet de management al levigatului, o stație de ardere a gazelor de 100 mc/h, precum și un sistem de colectare a apelor pluviale pe o lungime de cca. 850 de metri.

De asemenea, straturile de pământ care au asigurat închiderea depozitului au avut un volum de cca. 110.000 mc.

Distribuie pe:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *