Incepe fotbalul amator ?Răzvan Burleanu: „Starea de normalitate reprezintă reluarea competițiilor”.

Incepe fotbalul amator ?Răzvan Burleanu: „Starea de normalitate reprezintă reluarea competițiilor”.

Citeste aici : https://minadestiri.ro/sticla-ariesul-turda-continua-seria-de-amicale/

In luna martie se implineste un an de cand ,datorita conditiilor sanitare , au fost suspendate competitiile de amatori si de copii si juniori.

Exceptie a facut Liga Elitelor iar in aceasta perioada cluburile de amatori nu au fost sustinute deloc de catre administratiile locale.

Sperand ca vom intra cat de curand in normalitate sanitara FRF cauta solutii pentru reluarea competitiilor stopate de pandemie.

Astfel ,Razvan Burleanu a declarat cu ocazia meciului nationalei de futsal cu Serbia la Timisoara :

Obiectivul nostru, ca federație, pe care l-am împărtășit și noului ministru de la Tineret și Sport, este ca în luna martie să putem să reluăm toate competițiile fotbalistice din România la nivel de copii și juniori, și la nivel de fotbal amator. Ca să putem face acest lucru, avem nevoie de o modificare de protocol medical care presupune ca testele RT-PCR să fie înlocuite cu testele rapide antigenice. Acesta este un scenariu cu care lucrăm. Al doilea scenariu presupune o testare RT-PCR doar înainte de începerea competiției și apoi, bineînțeles, dacă apar simptome ale acestui virus. Aceasta e soluția pe care o vedem pentru ca în luna martie să putem relua toate competițiile

Dacă MTS se va mișca eficient, în contextul în care e nevoie și de aprobarea de la Ministerul Sănătății, ligiile județene și competițiile de copii ar putea reveni la viață.

Vezi aici : www.prosport.ro

Distribuie pe:

Lasă un comentariu