In vizita la complexul Harmonie

In vizita la Complexul Harmonie, Predeal, județul Brașov.

VEZI SI: IN VIZITA PRIN DELTA DUNARII

HARMONIE – este o exceptie din cotidian, este o mica lume pe cont propriu, concentrandu-se pe natura, simplitate si bunastare, care isi schimba culoarea odata cu anotimpurile. Reintorcerea omului in si catre natura .

Harmonie – este un Complex compus din Vile si Case in copac, cu o exceptionala panorama catre M-tii Bucegi, M-tii Piatra Craiului si Paraul Rece, intr-un cadru linistit, langa padure.

Harmonie este o destinatie de vis, iar Casele in copac si Observatorul fac ca visul unui copil sa devina realitate, sa poata fi trait ca adult .

Dacă atunci când erai mic ți-ai dorit o căsuță în copac ca cele din filmele americane, dar nu ai avut-o, acum e momentul să îți oferi un weeekned într-o căsuță din copac de adulți.

Pe dinafară: căsuțe suspendate, contruite din lemn bătrân, acoperite de perdele de frunze și îmbrățișate de crengile care le înconjoară.

In vizita la complexul Harmonie

Pe dinăuntru: cadrul romantic decorat cu șemineu, jacuzzi sau cu cadă de baie ruptă din stilul de viață aristocratic al secolului XVIII, vedere spre peisajul de munte, lumânări presărate din loc în loc, atât de idilic…

Nici nu pot să nu ma gândesc la poezia care ar fi ieșit de sub penelul lui Eminescu dacă ar fi petrecut, fie și numai o noapte în prea-contemporana căsuță din copac, în compania muzei sale blonde.

sursa Momondo

Distribuie pe:

Lasă un comentariu