În vizită la căsuța lui Moș Crăciun!

În vizită la căsuța lui Moș Crăciun!

Magia Craciunului

La Turda pe lângă patinoarul din parcul central, luminițele de Crăciun care parcă trezesc parcul la viață odată cu lăsarea serii, găsiți și minunata căsuța a celebrului Moș Crăciun.

vezi si Patinoar la Turda

Un prilej ideal de distracție pentru cei mici și o mică relaxare pentru cei mari. O ambianță călduroasă care te îmbie să petreci timp de calitate alături de cei dragi.

Un proiect foarte frumos făcut de administrația locală, permițând astfel în acest an plin de încercări ca cetățenii din Turda să simtă totuși spiritul Crăciunului.

Turda in oglinda

Suntem în așteptarea solstițiului de iarnă. Este noaptea cosmică a planetei Pământ, perioada cu nopțile cele mai lungi și reci.

Întreaga lume se pregătește acum să-și împodobească casele, orașul, planeta, să poată aprinde în Noaptea Sfântă miliardele de luminițe în brazi – simbol al eternității – în case și pe străzi, ca să lumineze lumea în care trăim.

Dar adevărata lumină se va revărsa acum din sufletele oamenilor care se vor umple de bucurie pentru nașterea Mântuitorului și, mai ales, din sufletul copiilor care așteaptă venirea reală a unui Moș Crăciun cu daruri aduse dintr-o lume de basm.

În luna Decembrie, ” Turda în oglindă „, la inițiativa d-nului primar Cristian Matei, promoveaza Magia Crăciunului oferind surprize tuturor copiilor.

Iarna nu e iarnă fără o experiență pe patinoarul din Parcul Central și o vizită la Căsuța lui Moș Crăciun. Așa că, convoacă-ți prietenii și faceți o vizită în lumea de poveste, unde grația, energia și veselia sunt la ele acasă.

#PrimăriaTurda #CristianMatei #MariusRomilă #CameliaMic #povestedecraciun
Distribuie pe:

Lasă un comentariu