În timp ce unii fug de la ședințe, Cristian Matei aduce noi fonduri în Turda

În timp ce unii fug de la ședințe, Cristian Matei aduce noi fonduri în Turda!

VEZI ȘI: La Turda unii consilieri nu mai au chef de ședințe

În timp ce unii fug de la ședințe, Cristian Matei aduce noi fonduri în Turda, În timp ce unii fug de la ședințe, Cristian Matei aduce noi fonduri în Turda, Stiri Turda - MinaDeStiri

Dacă la ultima ședință a consiliului local consilierii alianței PSD+USR, împreună cu ce a mai rămas din PMP, au ales să fugă de la dezbateri, edilul orașului, Matei Cristan, anunță un nou proiect.

Matei Cristan, primarul municipiului Turda

🏢 𝐔𝐧 𝐧𝐨𝐮 𝐩𝐫𝐨𝐢𝐞𝐜𝐭 𝐯𝐚 𝐩𝐫𝐢𝐦𝐢 𝐟𝐢𝐧𝐚𝐧𝐭̦𝐚𝐫𝐞 𝐠𝐮𝐯𝐞𝐫𝐧𝐚𝐦𝐞𝐧𝐭𝐚𝐥𝐚̆!
Obiectivul de investiții ,,Restaurarea, consolidarea, modernizarea și punerea în valoare a clădirii Primăriei Municipiului Turda – monument istoric” se află pe lista sinteză a subprogramului ,,Alte obiective de interes public sau social în domeniul construcțiilor”, derulat de Ministerul Lucrărilor Publice, Dezvoltării și Administrației.
Asftel, clădirea primăriei va fi pusă în valoare și modernizată cu fonduri guvernamentale. Această clădire este un simbol al Turzii, monument istoric, și ne bucurăm că în sfârșit o vom putea reabilita. După cum am mai anunțat, căutăm permanent surse de finanțare pentru modernizarea tuturor clădirilor importante din orașul nostru și vă reamintim că au fost semnate contracte de finanțare europeană și pentru modernizarea clădirii fostei Judecătorii și a Teatrului Național Aureliu Manea.
PrimăriaMunicipiuluiTurda #Modernizare #FonduriGuvernamentale

Sursa Facebook

În timp ce unii fug de la ședințe, Cristian Matei aduce noi fonduri în Turda

Distribuie pe:

Lasă un comentariu