In timp ce liderii lumii se pupau pe bot fara probleme la Madrid se pare ca pandemia se reintoarce.

In timp ce liderii lumii se pupau pe bot fara probleme la Madrid se pare ca pandemia se reintoarce.

Revezi si : minadestiri.ro/klaus-iohannis-vorbeste-de-iminenta-valului-6-de-infectari

Summitul NATO de la Madrid a facut ca , in capitala Spaniei sa se adune toti liderii importanti ai aliantei nord atlantice care au avut si invitati de grad inalt.

In timp ce timid , OMS atragea atntia unei recrudescente a cazurilor de infectari cu Sars-Cov-2 la nivel european , alianta nord atlantica parea ca este imuna la noul coronavirus.

Spech urile s-au tinut fara minime masuri de protectie iar la dineurile oficiale nimeni nu respecta vreo masura sanitara.

Ciudatenia consta in faptul ca imediat dupa terminarea intrunirii liderilor NATO , OMS informeaza ca pandemia accelereaza iar retorica este preluata de toate guvernele mondiale.

Valul 6 devine iminent iar tarile lumii incep sa recomande tot mai imperativ masuri preventive insa , se pare ca este doar o chestiune de timp pana cand acestea vor deveni poate obligatorii.

Iar atunci cand specialistii vorbesc deja de un ipotetic val 7 incepand din toamna , este imposibil ca populatia sa nu se intrebe cum de la Madrid toata floarea occidentala era atat de relaxata.

Foto : realitatea.net

Distribuie pe:

Lasă un comentariu