Coalitia de la guvernarea raporteaza cea mai mare crestere economica din Uniunea Europeana-romanii se scotocesc siderati in buzunare cautand bani sa supravietuiasca.

In timp ce coalitia de la guvernarea raporteaza cea mai mare crestere economica din Uniunea Europeana , romanii se scotocesc siderati in buzunare cautand bani sa supravietuiasca.

Vezi si aici : minadestiri.ro/nicolae-ciuca-a-declarat-ca-anul-acesta-nu-va-fi-modificat-sistemul-de-impozitare-si-nu-vor-fi-introduse-taxe-noi

Faptul ca romanii de rand traiesc in lumi paralele fata de alesii trimisi de catre acestia la conducerea tarii este cat se poate de evident.

Asta rezulta din faptul ca , in timp ce se raporteaza de catre guvernanti , prin vocea liderilor , ca Romania a avut cea mai mare crestere economica pe primul trimestru al lui 2022 , romanii se uita ingroziti la explozia preturilor.

Cu ratele la banci crescute si o inflatie de aproape 14% , cu preturi astronomice la utilitati si combustibili precum si cu preturi exorbitante la alimente si servicii , romanii se intreaba unde este cresterea mult trambitata de guvernanti.

Concubinajul dintre PNL si PSD nasit pervers de catre UDMR , ajutat din plin de situatia pandemica , in prima faza precum si de evenimentele din Ucraina din acest moment , a facut ca majoritatea romanilor sa ajunga la fundul sacului din punct de vedere economic si financiar.

Iar pentru ca vestile alarmiste propagate de media scrisa,vazuta si auzita din Romania si nu numai , nu arata luminita de la capatul tunelului , intrebarea pe care cetatenii si-o pun este daca masurile propuse de Guvern sunt cele care ii va scoate din situatia incerta actuala.

Foto : greatnews,ro

Distribuie pe:

Lasă un comentariu