Prima persoană vaccinată împotriva COVID 19 din România a fost Mihaela Anghel-se intampla pe 27 decembrie 2020.

Exact acum un an , pe 27 decembrie 2020 , in Romania a fost vaccinata prima persoana cu serul Pfizer.

Citeste si : https://minadestiri.ro/mergeti-la-vaccinare-si-respectati-masurile-de-protectie/

Se numeste Mihaela Anghel ,asistentă medicală generalistă laInstitutul Național de Boli Infecțioase „Prof. Dr. Matei Balș”.

La un an distanta este bine si increzatoare in continuare in stiinta :

Un an de la debutul campaniei de vaccinare împotriva COVID-19!Prima persoană vaccinată împotriva COVID-19 din România a fost Mihaela Anghel, asistentă medicală generalistă (Institutul Național de Boli Infecțioase „Prof. Dr. Matei Balș”), membră a echipei medicale care, în data de 27 februarie 2020, a preluat primul pacient din România confirmat cu virusul SARS-CoV-2.

DA, doamna Mihaela Anghel este bine, sănătoasă și are aceeași încredere în știință și medicină.În România, campania de vaccinarea a început în data de 27 decembrie 2020 în toate cele 10 spitale de boli infecțioase aflate în prima linie în lupta împotriva COVID-19.

Până astăzi, în România au fost administrate peste 15,7 milioane de doze de vaccin împotriva COVID-19, fiind vaccinate 7.918.813 persoane.

La nivel global au fost administrate peste 8.95 Miliarde de doze de vaccin împotriva COVID-19, iar în Uniunea Europeană aproape 710 Milioane de doze.

Foto : https://www.facebook.com/ROVaccinare

Mai mult chiar , coform cancan.ro , Mihaela Anghel este din septembrie , fericita mamica a unei fetite minunate si sanatoase.

Distribuie pe:

Lasă un comentariu