In localitatea Mociu se extind retelele de apa si canalizare.

In localitatea Mociu se extind retelele de apa si canalizare.

Consiliul Judetean Cluj informeaza cetatenii pe pagina sa https://www.facebook.com/cjcluj despre extinderea retelei de apa si canalizare din Mociu :

S𝗲 𝗲𝘅𝘁𝗶𝗻𝗱 𝗿𝗲𝘁𝗲𝗹𝗲𝗹𝗲 𝗱𝗲 𝗮𝗽𝗮 𝘀𝗶 𝗰𝗮𝗻𝗮𝗹𝗶𝘇𝗮𝗿𝗲 𝗶𝗻 𝗹𝗼𝗰𝗮𝗹𝗶𝘁𝗮𝘁𝗲𝗮 𝗠𝗼𝗰𝗶𝘂 Consiliul Județean Cluj a emis certificatul de urbanism necesar derulării proiectului de extindere a rețelelor de alimentare cu apă potabilă și canalizare a satului Mociu, comuna Mociu.

In localitatea Mociu, In localitatea Mociu se extind retelele de apa si canalizare., Stiri Turda - MinaDeStiri În prezent, localitatea Mociu dispune de rețele de alimentare cu apă potabilă și de canalizare menajeră funcționale. Însă, datorită extinderii zonelor destinate locuirii, pe mai multe capete de străzi există gospodării care nu sunt racordate la aceste rețele.

În acest context, pentru alimentarea tuturor locuințelor de pe raza localității Mociu care nu beneficiază de apă potabilă, s-a impus necesitatea extinderii rețelei pe o lungime de aproximativ 2.000 de metri.

De asemenea, rețeaua de canalizare se va extinde și ea pe o lungime cumulată de cca. 1.900 de metri. Investiția, în valoare totală de aproximativ 300.000 de euro, va fi realizată de Primăria comunei Mociu.

După finalizarea lucrărilor, rețelele vor fi preluate în sistem centralizat de către Compania de Apă Someș S.A., operator regional în cadrul căruia Consiliul Județean Cluj este acționar majoritar și care asigură serviciile de alimentare cu apă potabilă și distribuție a apei uzate în peste 280 de localități urbane și rurale din județele Cluj, Sălaj și Mureș.

𝘼𝙡𝙞𝙣 𝙏𝙞𝙨𝙚, 𝙥𝙧𝙚𝙨𝙚𝙙𝙞𝙣𝙩𝙚𝙡𝙚 𝘾𝙤𝙣𝙨𝙞𝙡𝙞𝙪𝙡𝙪𝙞 𝙅𝙪𝙙𝙚𝙩𝙚𝙖𝙣 𝘾𝙡𝙪𝙟:

„𝘊𝘳𝘦𝘴𝘵𝘦𝘳𝘦𝘢 𝘤𝘢𝘭𝘪𝘵𝘢𝘵𝘪𝘪 𝘷𝘪𝘦𝘵𝘪𝘪 𝘪𝘯 𝘻𝘰𝘯𝘢 𝘳𝘶𝘳𝘢𝘭𝘢 𝘱𝘳𝘦𝘴𝘶𝘱𝘶𝘯𝘦, 𝘪𝘯 𝘮𝘰𝘥 𝘰𝘣𝘭𝘪𝘨𝘢𝘵𝘰𝘳𝘪𝘶, 𝘦𝘹𝘵𝘪𝘯𝘥𝘦𝘳𝘦𝘢 𝘴𝘢𝘶 𝘪𝘯𝘧𝘪𝘪𝘯𝘵𝘢𝘳𝘦𝘢 𝘥𝘦 𝘯𝘰𝘪 𝘳𝘦𝘵𝘦𝘭𝘦 𝘦𝘥𝘪𝘭𝘪𝘵𝘢𝘳𝘦, 𝘤𝘢𝘱𝘢𝘣𝘪𝘭𝘦 𝘴𝘢 𝘧𝘶𝘳𝘯𝘪𝘻𝘦𝘻𝘦 𝘢𝘱𝘢 𝘪𝘯 𝘳𝘦𝘨𝘪𝘮 𝘤𝘰𝘯𝘵𝘪𝘯𝘶𝘶, 𝘪𝘯 𝘴𝘱𝘦𝘤𝘪𝘢𝘭 𝘪𝘯 𝘵𝘪𝘮𝘱𝘶𝘭 𝘱𝘦𝘳𝘪𝘰𝘢𝘥𝘦𝘭𝘰𝘳 𝘮𝘢𝘪 𝘴𝘦𝘤𝘦𝘵𝘰𝘢𝘴𝘦”.

Citeste aici : https://minadestiri.ro/apa-potabila-furnizata-in-sistem-centralizat/

Distribuie pe:

Lasă un comentariu