Imaculatii și merele de AUR de la Turda

Un grup politic care este aproape de lada de gunoi a istoriei politice are ultimele zvâcniri : ,,imaculatii,, sau merele de AUR de la Turda.

Acest grup politic care e format la varf din oamenii care nu au nimic de-a face cu politica sau administrația publică , tocmai ei , au scris o postare in care prezintă fiecare membru al consiliilor de administrație.

Vezi și: Când merele putrede se cred trufe

Întrebarea este însă daca s-ar fi făcut un asemenea raport în trecut, câți FRAȚI, cate NEVESTE, cate alte rude sau membrii simpli se găseau ,din partea acestor ,,imaculati,, in locuri caldute ?

Imaculatii sau merele de AUR de la Turda.

Probabil că este foarte greu să știi că în 4 ani o să dispari de pe scena politica dar dacă locul tau nu a fost niciodata acolo, cine va observa?

După ce și-au păcălit propriul electorat prin sondaje fabricate și după ce 4 ani o mana mică de oameni au avut beneficii in detrimentul celorlalți membrii de partid ,ce pretenții mai pot să aibă acum?

Prin păcăleli și trucuri ieftine e posibil sa avansezi, însă e pe durata foarte scurta. Și din surse interne există informații că în interior nemulțumirile se adună.

Timpul va arata ce anume o sa se întâmple, însă este posibil ca , cei puțini din vârf , să se folosească de cei mulți pentru a prinde un loc mai „călduț” în alt partid.

Cel puțin din informațiile primite asta se pare că va fi directia asa ca asteptam cu nerabdare ,,absorbtia,, merelor intr-o clepsidra de AUR…

Distribuie pe:

Lasă un comentariu