Igienizare si salubrizare a cursurilor de apa ce tranziteaza Turda de catre Serviciul Voluntar pentru Situatii de Urgenta.

Igienizare si salubrizare a cursurilor de apa ce tranziteaza Turda de catre Serviciul Voluntar pentru Situatii de Urgenta.

Vezi si : minadestiri.ro/informare-cu-privira-la-colectarea-selectiva-a-deseurilor-in-cadrul-festivalului-verde-la-turda-supercom-a-distribuit-flyere-si-materiale-informative

Primaria Turda :

Igienizare si salubrizare a cursurilor de apa ce tranziteaza Turda de catre Serviciul Voluntar pentru Situatii de Urgenta., Igienizare si salubrizare a cursurilor de apa ce tranziteaza Turda de catre Serviciul Voluntar pentru Situatii de Urgenta., Stiri Turda - MinaDeStiriIgienizare si salubrizare a cursurilor de apa ce tranziteaza Turda de catre Serviciul Voluntar pentru Situatii de Urgenta., Igienizare si salubrizare a cursurilor de apa ce tranziteaza Turda de catre Serviciul Voluntar pentru Situatii de Urgenta., Stiri Turda - MinaDeStiriServiciul Voluntar pentru Situații de Urgență continuă campania de mediu Verde la Turda.

Au fost salubrizate și igienizate cursurile de apă ce tranzitează municipiul nostru precum pârâul Valea Racilor. Din aceste zone au fost colectați aproximativ 100 de saci de pet-uri.

De asemenea, în zona Băi Sărate a fost reabilitat pontonul de la lacul Csiki.

Colegii noștri de la Serviciul Voluntar Pentru Situații de Urgență sunt în fiecare zi în teren și acționează în orice zonă din municipiu unde se impune.

Foto : facebook.com/PrimariaTurdaOficial

Distribuie pe:

Lasă un comentariu