Ieri au inceput scoala elevii din clasele terminale-totul se desfasoara insa online.

Ieri au inceput scoala elevii din clasele terminale-totul se desfasoara insa online.

Poate vrei sa-ti reamintesti : minadestiri.ro/scoala-va-reincepe-maine-dar-tot-online/

Incepand cu ziua de ieri,12 aprilie 2021 , elevii din clasele terminale se intorc la scoala.

Intoarcerea va fi insa doar virtuale iar cursurile se vor desfasura online.

Chiar daca ceilalti elevi se vor intaorce la cursuri abia dupa vacanta prelungita de Paste ,Sorin Cimpeanu a precizat ca anii terminali nu vor avea parte de aceasta vacanta.

Hotararea a fost luata de catre Ministrul Educatiei pentru a veni in ajutorul anilor terminali in ideea de anu pierde timp din [rogramul lor educational .

Acesta declara :

Examenele naționale se vor desfășura la datele stabilite conform calendarului deja aprobat și cunoscut, respectiv 22-25 iunie pentru probele scrise ale de la evaluarea nationala  și 28 iunie – 1 iulie pentru probele scrise de la examenul de Bacalaureat.

Evaluarea Națională și Bacalureatul rămân la datele stabilite deja, modificarea facandu-sedoar la examenul elevilor de a XII-a, Bacalaureat, unde probele de competențe nu vor echivalate la fel ca anul trecut.

Concluzia este ca pentru elevii din clasele terminale de gimanziu (clasa a VIII-a) și liceu (clasele a XII-a și a XIII-a), structura nului școlar nu se schimbă. Ministrul Educației a anunțat acum ceva timp, că ei vor avea vacanta normala tocmai pentru a nu pierde materia pentru examenele naționale.

Reciteste si aici : stiriturda.net/revenirea-elevilor-in-clase-pericolul-dependentei-de-ecrane/?swcfpc=1

Distribuie pe:

Lasă un comentariu