Iarna si-a intrat in drepturi-CJ Cluj actioneaza pe drumurile judetene pentru combaterea poleiului.

Iarna si-a intrat in drepturi-CJ Cluj actioneaza pe drumurile judetene pentru combaterea poleiului.

Iarna si-a intrat in drepturi-CJ Cluj actioneaza pe drumurile judetene pentru combaterea poleiului., Iarna si-a intrat in drepturi-CJ Cluj actioneaza pe drumurile judetene pentru combaterea poleiului., Stiri Turda - MinaDeStiri 𝐀𝐜𝐭𝐢𝐮𝐧𝐢 𝐝𝐞 𝐜𝐨𝐦𝐛𝐚𝐭𝐞𝐫𝐞 𝐚 𝐩𝐨𝐥𝐞𝐢𝐮𝐥𝐮𝐢 𝐩𝐞 𝐝𝐫𝐮𝐦𝐮𝐫𝐢𝐥𝐞 𝐣𝐮𝐝𝐞𝐭𝐞𝐧𝐞 𝐬𝐢𝐭𝐮𝐚𝐭𝐞 𝐢𝐧 𝐳𝐨𝐧𝐚 𝐝𝐞 𝐦𝐮𝐧𝐭𝐞

Iarna si-a intrat in drepturi-CJ Cluj actioneaza pe drumurile judetene pentru combaterea poleiului., Iarna si-a intrat in drepturi-CJ Cluj actioneaza pe drumurile judetene pentru combaterea poleiului., Stiri Turda - MinaDeStiri Consiliul Judeţean Cluj informează participanţii la trafic în legătură cu faptul că, în cursul dimineţii zilei de miercuri, 20 decembrie a.c., pe raza judeţului Cluj nu există drumuri judeţene blocate traficului rutier. Iarna si-a intrat in drepturi-CJ Cluj actioneaza pe drumurile judetene pentru combaterea poleiului., Iarna si-a intrat in drepturi-CJ Cluj actioneaza pe drumurile judetene pentru combaterea poleiului., Stiri Turda - MinaDeStiri Totuși, din cauza fenomenului de ceață și a temperaturilor negative Iarna si-a intrat in drepturi-CJ Cluj actioneaza pe drumurile judetene pentru combaterea poleiului., Iarna si-a intrat in drepturi-CJ Cluj actioneaza pe drumurile judetene pentru combaterea poleiului., Stiri Turda - MinaDeStiri înregistrate, mai multe sectoare de drum, cu preponderență în zona de munte, prezentau carosabil umed care favorizează formarea poleiului.

Iarna si-a intrat in drepturi-CJ Cluj actioneaza pe drumurile judetene pentru combaterea poleiului., Iarna si-a intrat in drepturi-CJ Cluj actioneaza pe drumurile judetene pentru combaterea poleiului., Stiri Turda - MinaDeStiri În acest context, pentru asigurarea unor condiţii optime de circulaţie, în cursul zilei de marți, 19 decembrie a.c., s-a acţionat pe 7 drumuri județene situate pe raza zonei Huedin. Intervenția a fost realizată cu ajutorul a 3 utilaje. Tot în această zonă, în cursul nopţii şi al acestei dimineţi s-a acţionat pe 4 drumuri județene, cu 3 utilaje. Iarna si-a intrat in drepturi-CJ Cluj actioneaza pe drumurile judetene pentru combaterea poleiului., Iarna si-a intrat in drepturi-CJ Cluj actioneaza pe drumurile judetene pentru combaterea poleiului., Stiri Turda - MinaDeStiri În cadrul acestor acţiuni a fost folosită o cantitate însumată de 24 de tone de material antiderapant.

Iarna si-a intrat in drepturi-CJ Cluj actioneaza pe drumurile judetene pentru combaterea poleiului., Iarna si-a intrat in drepturi-CJ Cluj actioneaza pe drumurile judetene pentru combaterea poleiului., Stiri Turda - MinaDeStiri Pe drumurile judeţene situate în zona Gilău, în cursul zilei de ieri s-a intervenit, inclusiv prin revizii, pe 3 drumuri sau sectoare de drumuri judeţene, cu 3 utilaje. Tot în această zonă, în cursul nopţii şi al acestei dimineţi s-a acţionat pe 8 drumuri județene, cu 4 utilaje. Iarna si-a intrat in drepturi-CJ Cluj actioneaza pe drumurile judetene pentru combaterea poleiului., Iarna si-a intrat in drepturi-CJ Cluj actioneaza pe drumurile judetene pentru combaterea poleiului., Stiri Turda - MinaDeStiri În cadrul acestor acţiuni a fost folosită o cantitate însumată de 8 tone de material antiderapant.

Iarna si-a intrat in drepturi-CJ Cluj actioneaza pe drumurile judetene pentru combaterea poleiului., Iarna si-a intrat in drepturi-CJ Cluj actioneaza pe drumurile judetene pentru combaterea poleiului., Stiri Turda - MinaDeStiri Pe drumurile judeţene situate în zona Turda, în cursul zilei de ieri s-a intervenit pe 9 drumuri judeţene, cu 6 utilaje. În cursul nopţii şi al acestei dimineţi s-a acţionat, inclusiv prin revizii, pe 5 drumuri județene, cu 3 utilaje. Iarna si-a intrat in drepturi-CJ Cluj actioneaza pe drumurile judetene pentru combaterea poleiului., Iarna si-a intrat in drepturi-CJ Cluj actioneaza pe drumurile judetene pentru combaterea poleiului., Stiri Turda - MinaDeStiri În cadrul acestor acţiuni a fost folosită o cantitate însumată de 76 de tone de material antiderapant.

Iarna si-a intrat in drepturi-CJ Cluj actioneaza pe drumurile judetene pentru combaterea poleiului., Iarna si-a intrat in drepturi-CJ Cluj actioneaza pe drumurile judetene pentru combaterea poleiului., Stiri Turda - MinaDeStiri Pe drumurile situate în zonele Gherla și Dej, intervențiile specifice activității de iarnă în cursul ultimelor 24 de ore au fost minime, mai exact de verificare a stării drumurilor și condițiilor de circulație, nefiind necesară folosirea de utilaje specifice sau de material antiderapant.

Iarna si-a intrat in drepturi-CJ Cluj actioneaza pe drumurile judetene pentru combaterea poleiului., Iarna si-a intrat in drepturi-CJ Cluj actioneaza pe drumurile judetene pentru combaterea poleiului., Stiri Turda - MinaDeStiri În continuare, se acţionează cu utilaje şi cu materiale antiderapante, inclusiv sare, pentru combaterea fenomenului de polei în zonele unde se impune acest lucru.

Iarna si-a intrat in drepturi-CJ Cluj actioneaza pe drumurile judetene pentru combaterea poleiului., Iarna si-a intrat in drepturi-CJ Cluj actioneaza pe drumurile judetene pentru combaterea poleiului., Stiri Turda - MinaDeStiri De asemenea, se efectuează revizii pe mai multe drumuri judeţene pentru verificarea stării părţii carosabile, urmând să se acţioneze în caz de necesitate.

Foto : facebook.com/cjcluj

Distribuie pe:

Lasă un comentariu