Hyundai Tucson puțin mai accesibil.

Hyundai Tucson puțin mai accesibil.

Ieri am propus o mașina de familie în VOLVO XC90 cu un preț piperat.

Vezi și : https://minadestiri.ro/2020/12/24/dotari-necesare-versus-dotari-de-fite/

Azi revin cu un SUV mai accesibil dar cu multiple dotări.

Asa că hai să vedem Hyundai Tucson 2020 ce oferă de la 24.843 euro :

Modelul Hyundai dispune de trei versiuni de propulsie electrificata. Odata cu lansarea pe piata a versiunilor hybrid, plug-in hybrid si cu sistem mild hybrid de 48 V pentru Tucson, Hyundai pune la dispozitia clientilor cea mai variata gama de sisteme de propulsie electrificata din segmentul modelelor SUV de clasa compacta.

Hyundai Tucson puțin mai accesibil., Hyundai Tucson puțin mai accesibil., Stiri Turda - MinaDeStiri

Exteriorul Tucson a fost proiectat pentru a exprima ceea ce designerii Hyundai denumesc „Parametric Dynamics”, un stil care foloseste linii, fatete, unghiuri si forme, pentru o estetica indrazneata si remarcabila, precum si pentru a adauga un aer futurist noului model. De asemenea, luminile de zi sunt perfect integrate in grila frontala si pot fi activate doar de catre conducatorul auto.

Noul Tucson integreaza cele mai recente tehnologii, pentru siguranta si asistenta conducatorului auto.

CONFORT :

Functia Walk-in permite rabatarea scaunului pasagerului din dreapta printr-o simpla apasare a butonului.Disponibila in premiera pentru un autovehicul al gamei Hyundai, tehnologia Multi-Air Mode combina canale circulare pentru aerul conditionat si pentru incalzire, pentru o dispersare mai fluida a fluxului de aer. Acest mod poate fi activat si dezactivat, in functie de preferintele conducatorului auto.Sistemul de climatizare permite acum ajustarea individuala a temperaturii optime atat pentru ocupantii locurilor din fata, cat si pentru pasagerii din spate.Sistemul de infotainment dispune acum de un ecran de 10,25 inchi.Instrumentarul digital de 10,25 inchi ofera o operare intuitiva si o experienta high-tech.Sistemul de incarcare wireless, disponibil in consola centrala, permite acum incarcarea mai rapida cu pana la 15 W.Prin intermediul aplicatiei Bluelink, autovehiculul poate fi blocat si deblocat de la distanta, iar utilizatorii pot avea acces la diferite informatii, cum ar fi nivelul de combustibil.

SIGURANȚĂ :

Tucson este echipat in premiera cu sistemul de asistenta pentru condusul pe autostrada (HDA). Functia combina sistemul de asistenta la mentinerea benzii de rulare (LFA) cu pilotul automat inteligent, utilizand senzori si date de navigatie, pentru a asigura functionarea in conditii optime, precum si pentru a ajusta automat viteza.

  1. Hyundai Tucson puțin mai accesibil., Hyundai Tucson puțin mai accesibil., Stiri Turda - MinaDeStiri

Sistemul include un nou airbag pentru spatiul dintre conducatorul auto si pasagerul din dreapta, o caracteristica unica in cadrul acestui segment.Noul Tucson este disponibil cu sistem de asistenta la mentinerea benzii de rulare. LFA mentine autovehiculul pe mijlocul benzii de rulare, la viteze de pana la 180 km/ h.Sistemul de tractiune integrala HTRAC controleaza distributia cuplului si a puterii de franare diferit pe cele doua punti, in functie de necesitate. Sistemul ofera suport conducatorului auto indiferent de conditiile meteo.Selectorul Terrain Mode, amplasat in consola centrala, permite o comutare rapida intre modurile de condus, optimizand performantele si setarile HTRAC.

O multitudine de dotări atăt în exterior cât și în interior face din Tucsonul ăsta o bijuterie.

Așa că la prețul ăsta ne putem apropia de o oarecare realitate.

Sursă : https://www.hyundai-motor.ro/

Distribuie pe:

Lasă un comentariu