HOROSCOUL zilei de 30 decembrie 2023.

HOROSCOUL zilei de 30 decembrie 2023.

Horoscopul zilei de 30 decembrie 2023 spune că Fecioarele se vor trezi la realitate datorită unor emoții care vor da năvală peste ei. Nativii acestei zodii vor avea parte de mai multe oportunități financiare. Cu toate acestea, momentul acesta le va oferi oportunitatea să ceară atât cât consideră ei că merită.

Scorpionii sunt sfătuiți de astre să facă un inventar personal. Nativii acestei zodii trebuie să ducă la bun sfârșit cât mai repede proiectele în care sunt implicați ca să termine anul pe organizare și plenitudine.

Horoscopul zilei de 30 decembrie 2023 spune că astrele sunt de partea zodiilor. Finalul de an aduce toate lucrurile bune, iar nativii zodiacului trebuie să încheie socotelile cu trecutul. Succesul e de parte zodiilor, dar ele sunt datoare să ia cele mai bune decizii.

Descoperă ce îți rezervă astrele în funcție de zodia în care te-ai născut.

Ce ne rezerva astrele pe 30 decembrie 2023 ?

Berbec: 21 martie – 19 aprilie

Ești gata să dai totul pentru o distracție pe cinste odată ce Venus se armonizează cu Pluto înainte de a părăsi Scorpionul. Pluto te împinge să recunoști unele lucruri din tine care trebuie să se schimbe. S-ar putea să îți păstrezi cu fermitate anumite trăsături care vor rămâne mereu aceleași. Cu Soarele în sectorul tău de muncă și carieră, stabilește-ți obiective care par înalte.

Taur: 20 aprilie – 20 mai

Ai puterea să te răzgândești. Uneori poți să crezi atât de ferm în ceva, încât te determină să rămâi de neclintit în luarea deciziilor. Cu toate acestea, conversația lui Venus cu Pluto subliniază creșterea în parteneriatul tău intim, scrie Astrology.com.

Poate ai fost orbită de ceva în trecut, dar acum vezi lumina de la capătul tunelului.

Gemeni: 21 mai – 21 iunie

Dacă ai toate cărțile pe masă, acest lucru te poate face să te simți mai vulnerabilă și goală pe interior. Cu toate acestea, poți aborda problemele negative mult mai ușor. Cel mai bine este să fii sinceră și îndrăzneață cu privire la adevărul tău. Vei dori să urmezi cea mai înaltă formă de integritate, astfel încât încrederea ta va începe să crească.

Rac: 22 iunie – 22 iulie

Banii nu pot cumpăra dragostea, dar te pot ajuta să îți permiți activitățile din care chiar cumpără fericirea. În timpul săptămânii în care Venus este în armonie cu Pluto, s-ar putea să observi zone ale vieții în care ai mai mult decât ai nevoie. În loc să ții lucrurile pentru tine, poți dona articole și poți ajuta oamenii care sunt mai puțin norocoși, scrie Astrology.com.

HOROSCOUL zilei de 30 decembrie 2023.

Leu: 23 iulie – 22 august

Poți fi un erou în viața cuiva. Preluând conducerea într-o situație dificilă, demonstrezi un leadership pe care oamenii vor dori să-l urmeze. În timpul tranzitului pe Venus sextil Pluto, este posibil să observi schimbări care au loc în casă și acasă. Dacă ești în căutarea unui loc nou în care să te muți, s-ar putea să-l găsești.

Fecioară: 23 august – 22 septembrie

Ai grijă. Astăzi, s-ar putea să experimentezi un val de emoție care te va trezi la realitate. Venus sextil Pluto înainte de a pleca din Scorpion deschide conversații despre contracte, oferte și bani. Dacă te pregătești pentru o ofertă de muncă sau pentru a accepta o ofertă, spune-le că cerul este limita pentru potențialul tău de câștig. Dacă este posibil, nu accepta mai puțin decât suma pe care o vrei.

Balanță: 23 septembrie – 23 octombrie

Numără-ți binecuvântările. Astăzi este o zi grozavă pentru a face bilanțul tuturor lucrurilor bune pe care le ai în viața ta. Când Venus este în armonie cu Pluto, s-ar putea să anticipezi și mai mult să iasă în calea ta. S-ar putea să experimentezi o apreciere profundă pentru lucrurile mărunte din viață care contează.

Scorpion: 24 octombrie – 21 noiembrie

Întotdeauna e bine să faci un inventar personal. În timpul ultimei zile a lui Venus în zodia ta, s-ar putea să simți un sentiment de urgență în ceea ce privește finalizarea unui proiect. Nu amâna lucrurile pentru mâine. Rămâi fidelă obiectivelor tale și vei ajunge acolo unde dorești.

Săgetător: 22 noiembrie – 21 decembrie

Schimbările bruște în viața ta pot fi anticipate în special în timpul Venus sextil Pluto. Aceste două energii planetare te îndeamnă să faci ceva care te intimida în trecut. S-ar putea să-ți fie greu să ai încredere în intuiția ta, dar lasă frica deoparte. Lucruri grozave sunt pregătite pentru tine în relații, dar și pe plan personal și monetar, deoarece Venus intră în semnul tău.

HOROSCOUL zilei de 30 decembrie 2023.

Capricorn: 22 decembrie – 19 ianuarie

Prieteniile se schimbă. S-ar putea să redefinești sensul prieteniei. Cu Venus vorbind cu Pluto, ai putea experimenta o întărire a relației tale în momente grele. Prietenii care sunt capabili să fie acolo prin provocările vieții sunt cei care te iubesc cel mai mult.

Vărsător: 20 ianuarie  – 18 februarie

Ceva bun ar putea veni în calea ta, mai ales la serviciu. Poți primi un bonus sau o creștere de salariu. Dacă ai sperat să obții ceva mai mulți bani dintr-o situație, abordează subiectul cu mintea deschisă. Fii pregătită să-ți negociezi condițiile.

Pești: 19 februarie – 20 martie

Ești gata să pleci într-o aventură, iar când planetele Venus și Pluto se întâlnesc, ușile oportunității par să se deschidă pentru tine. Poți decide să faci o scurtă călătorie pe distanță lungă prin oraș. Poate vrei să conduci prin oraș pentru a te bucura de priveliște. Există o mulțime de moduri de a explora și de a te distra și nu trebuie să cheltuiești prea mult pentru a face acest lucru.

Sursa si foto : catine.ro

Distribuie pe:

Lasă un comentariu