HOROSCOPUL zilei de 8 septembrie 2023.

HOROSCOPUL zilei de 8 septembrie 2023.

Horoscopul zilei de 8 septembrie 2023 spune că Taurii trebuie să învețe că banii și prietenia nu se amestecă niciodată. Nativii acestei zodii e numără printre cele mai generoase persoane, dar trebuie să aibă grijă unde este limita și care este motivul din spatele alegerilor pe care le fac.

Racii sunt sfătuiți să privească cu încredere spre trecut pentru că acesta este cel mai bun profesor pentru ei. Se hrănesc din amintirile frumoase și din pofta de viață a celor din jur, dar e important ca acest lucru să nu-i țină pe loc.

Horoscopul zilei de 8 septembrie 2023 spune că nativii zodiacului trebuie să fie foarte bine ancorați în realitate și să nu dea cu piciorul oportunităților care le ies în cale. Zodiile trebuie să fie încrezătoare în forțele proprii și să știe foarte bine care le sunt obiectivele.

Descoperă ce îți rezervă astrele în funcție de zodia în care te-ai născut.

Ce ne rezerva astrele pe 8 septembrie 2023 ?

Berbec: 21 martie – 19 aprilie

E bine să vorbești despre visele tale. Poți fi idealistă și, uneori, dorințele tale iau tot ce este mai bun din tine. Din păcate, te poți pierde într-un obiectiv mare și acesta te poate consuma pentru fiecare moment. Astăzi, în timpul Moon Square Neptun, va trebui să muncești puțin mai mult pentru a rămâne concentrată. Este minunat să crezi în tine, dar să faci o schimbare uriașă pe care nu o poți inversa, cum ar fi să renunți la un loc de muncă sau să închei o prietenie, nu este o decizie înțeleaptă până nu trece acest tranzit.

Taur: 20 aprilie – 20 mai

Banii și prietenii nu se amestecă niciodată. Îți place să-i ajuți pe ceilalți și, atunci când simți că cineva are nevoie, ești unul dintre primii care bagă mâna în buzunare pentru a da o mână de ajutor.

Cu toate acestea, astăzi s-ar putea să te lupți cu reversul generozității: materialismul. Poate vrei mai mult doar pentru că îl poți avea. Întreabă-te care este motivul din spatele acestui sentiment? De ce ai atâta poftă? Asigură-te că motivele tale sunt cele corecte.

Gemeni: 21 mai – 21 iunie

Alege-ți pasiunile. O pasiune poate fi o evadare minunată din zi, iar astăzi hobby-ul tău îți poate oferi un răgaz plăcut de la stres, presiunile muncii și al vieții de zi cu zi. Astăzi, totuși, e important să fii atentă să nu devii atât de concentrată asupra realităților alternative găsite în jocurile video. Acesta este ceea ce se poate întâmpla în timpul Lunii pătrat Neptun. Asigură-te că ții ambele picioare pe pământ chiar și atunci când ai capul pierdut în nori.

Rac: 22 iunie – 22 iulie

Trecutul poate fi un profesor grozav. Ești un suflet atât de dulce și porți în inima ta toate momentele bune pe care le-ai împărtășit cu prietenii și familia. Singurul lucru pe care ți l-a oferit asta este fericirea. Învățarea de la alții ți-a oferit inteligență emoțională, dar tu și vulnerabilitatea ta sunteți în joc astăzi. Poți fi excesiv de sentimentală, ceea ce te poate face să plângi. Astăzi, în timpul Moon Square Neptun îți vei purta inima pe mânecă, dar încearcă să nu te blochezi privind în oglinda retrovizoare a vieții în detrimentul de a fi în momentul prezent.

HOROSCOPUL zilei de 8 septembrie 2023.

Leu: 23 iulie – 22 august

Împărtășește-ți pasiunea altora. Nu știi niciodată unde poate duce călătoria. Astăzi, dintre toate zodiile care beneficiază cel mai mult de Moon square Neptun, acesta ai fi tu. Astăzi, primești emoțiile pe care le dorești, auzi complimentele de care ai nevoie și este un stimulent minunat pentru stima ta de sine.

Astăzi te ajută să atingi noi culmi în viață. Poți fi creativă și găsești o ieșire pentru orice te face să te simți dezamăgită. În general, este o zi fericită.

Fecioară: 23 august – 22 septembrie

Partenerul tău ar putea deveni cu ușurință cea mai mare majoretă a ta. Ești un dăruitor, așa că atunci când altcineva are dorința de a-ți oferi, este un sentiment minunat. Există o forță puternică spre a fi perfectă, în timpul pătratului Lunii Neptun. Dar a fi perfectă nu îți câștigă nicio recompensă. De fapt, te poate răni pe termen lung făcându-te să te simți obosită sau să simți că pur și simplu nu te poți măsura. Când ai chef să ajuți pe cineva, amintește-ți că bunătatea este un serviciu pentru ceilalți, dar este și o cale de a învăța când să te oprești. Ascultă-ți emoțiile. Când dăruirea nu mai e ca să trăiești, atunci știi că este timpul să te oprești.

Balanță: 23 septembrie – 23 octombrie

Este bine să rămâi sănătosă, iar a face alegeri mai bune în fiecare zi te încurajează să cauți înțelepciune și să-ți găsești scopul vieții în mod mai autentic. Astăzi, vrei să-ți păzești inima împotriva lucrurilor care te pun într-o poziție de compromis. Nu idealiza pe alții și nu crede că oamenii sunt super umani. Și când simți că trebuie să faci compromisuri, ia în considerare ce este mai bine pentru tine, scrie YourTango.com.

Scorpion: 24 octombrie – 21 noiembrie

Arta poate fi o cale către o mai mare creativitate. Există o mulțime de sentimente intense care vine la tine astăzi prin pătratul Lună de tranzit Neptun și te poate face să te simți vie, cum nu te-ai mai simțit de ani de zile. Astăzi pot ieși la iveală secrete, s-ar putea chiar să ți se pară reconfortant să știi că nu ești singură din cauza durerii împărtășite pe care o descoperi cu ceilalți. Este o zi în care să fii vocală și deschisă și să vezi unde te duce Universul.

Săgetător: 22 noiembrie – 21 decembrie

Acasă este oriunde te simți în pace. Astăzi, cu pătratul Lunii Neptun, este ca și cum cerurile se deschid pentru tine și găsești un loc minunat în timp unde înveți din Universul însuși. Lucrurile de făcut astăzi includ citirea cărților despre spiritualitate și meditare. Deschide-te la ceea ce puterea ta superioară vrea să te învețe. Fii dispusă să înveți și să crești din interior spre exterior.

HOROSCOPUL zilei de 8 septembrie 2023.

Capricorn: 22 decembrie – 19 ianuarie

Vorbește despre dorințele tale și apoi stabilește-ți rutina zilnică astfel încât să-ți poți atinge obiectivele. Emoțiile sunt atât de importante pentru a trece peste fiecare zi. Atunci când Luna îl îndreaptă pe Neptun, s-ar putea să te simți deranjată într-o anumită măsură. Aici există putere în prietenie. Prietenii tăi te pot ajuta să înțelegi conflictele interne cu care te confrunți. Amintește-ți să ascultați feed-back și ceea ce nu poi folosi, lasă să plece.

Vărsător: 20 ianuarie  – 18 februarie

Investește în lucruri care te fac fericită. Detașează-te de lucrurile care nu au sens pentru tine. S-ar putea să nu simți întotdeauna că faci parte din grup astăzi, dar ia asta cu grijă. Respingerea te ajută să găsești grupul potrivit pentru tine. Fii tu însuți și realizează că oamenii care îți împărtășesc idealurile merită așteptarea.

Pești: 19 februarie – 20 martie

Ești atât de bine acum, dar ai vise și ambiții. Astăzi, în timpul Moon Square Neptun, unitatea ta pornește în viteză mare. Vrei să fii la conducere și ești propriul tău șef. Te poți strădui să fii un centru de putere, dar nu călca în picioare pe parcurs. Arată compasiune față de ceilalți și amintește-ți că cei pe care îi ajuți pe drum îți vor fi alături atunci când ai nevoie de ei, deoarece își amintesc de bunătatea ta.

Sursa si foto : catine.ro

Distribuie pe:

Lasă un comentariu