HOROSCOPUL zilei de 29 decembrie 2023.

HOROSCOPUL zilei de 29 decembrie 2023.

Horoscopul zilei de 29 decembrie 2023 spune că astrele sunt de partea zodiilor și le oferă toate șansele să-și asigure un viitor mai bun. Oportunitățile sunt multe în această perioadă, iar tehnologia poate să fie un ajutor de nădejde dacă este folosită corect.

Descoperă ce îți rezervă astrele în funcție de zodia în care te-ai născut.

Leii trebuie să fie deschiși și să primească ceea ce le oferă viitorul. Luna în Leu scoate la iveală dorința de asumare a responsabilității personale și de a face lucrurile în mod corect și cinstit.

Horoscopul zilei de 29 decembrie 2023 spune că Gemenii trebuie să comunice mai mult, mai ales că Luna în Leu atrage atenția asupra acestui aspect. Nativii acestei zodii trebuie să profite din plin de oportunitățile care le ies în cale și să vorbească în mod natural, așa cum gândesc.

Ce ne rezrva astrele pe 29 decembrie 2023 ?

Berbec: 21 martie – 19 aprilie

Este timpul să faci ceva ce îți place să faci. Luna în Leu activează a cincea ta casă solară, sectorul tău de pasiune și creativitate. Înscrie-te la un curs de artă. Bucură-ți sufletul cu ceva artistic care îți oferă șansa de a-ți exprima latura creativă. Convinge și un prieten să vină cu tine pentru a face experiența și mai plăcută.

Taur: 20 aprilie – 20 mai

Poți impresiona oamenii potriviți. Luna în Leu, activează a patra casă solară, sectorul de figuri de autoritate. Singurul avertisment pentru astăzi este să fii atentă la doza de aroganță.

Cel mai bine este să fii o persoană umilă care este bună în ceea ce face, dar nu prea mândră, scrie Astrology.com.

Gemeni: 21 mai – 21 iunie

Luna în Leu atrage atenția asupra celei de-a treia case solare, care este și sectorul tău de comunicare. Acesta este un moment grozav pentru a scrie, a trimite e-mailuri sau a relua proiecte care au fost lăsate pe margine. Cuvintele curg frumos pentru tine, iar astăzi ai un dar natural de a vorbi.

Rac: 22 iunie – 22 iulie

Asumă-ți nevoile și dorințele. Știi ce trebuie să ai, așa că mergi mai departe cu ele. Luna de astăzi în Leu evidențiază sectorul banilor și al valorilor personale. Începe să te interesezi de tendințele care au loc. Ia în considerare și câteva opțiuni de back-up. Privește spre noi modalități de a monetiza ceea ce ai. Obține sfaturi de specialitate dacă ai nevoie de ajutor pentru a scăpa de datorii, scrie Astrology.com.

HOROSCOPUL zilei de 29 decembrie 2023.

Leu: 23 iulie – 22 august

Fii deschisă la ceea ce îți rezervă lumea. Nu știi niciodată unde poate duce drumul vieții. Luna în Leu îți scoate la iveală dorința de a-ți asuma responsabilitatea personală și de a face lucrurile pentru tine în mod corect. Aceasta este ziua perfectă pentru stabilirea unui obiectiv. Gândește-te la ce vrei să faci în următorii cinci ani. Stabilește-ți obiective și urmărește ceea ce îți dorești.

Fecioară: 23 august – 22 septembrie

Fii atentă la ceea ce îți dai puterea. Luna în Leu evidențiază trecutul și inamicii care fură din timpul tău prețios. Poate că există obiceiuri pe care le-ai lăsat să crească din cauza confortului sau a lipsei de conștientizare. Monitorizează-ți activitățile zilnice și întreabă-te dacă acestea adaugă sau iau din valoare vieții tale.

Balanță: 23 septembrie – 23 octombrie

Ieși și întâlnește oameni noi, iar dacă nu poți merge personal, vezi ce poți rezolva în mediul online. Luna de astăzi în Leu scoate în evidență rețelele sociale și relațiile de afaceri pe care le ai în viața ta. Înscrie-te la un eveniment și fă toate pregătirile ca să ajungi acolo.

Scorpion: 24 octombrie – 21 noiembrie

Viața ta este pe cale să devină mai puternică, mai ales în domeniul muncii. Luna de astăzi în Leu scoate la iveală nevoia de a lucra din greu și de a face lucruri care să-ți ridice statutul social. Perfecționează-ți seturile de abilități și citește cele mai recente actualizări din domeniul tău, astfel încât să poți fi la curent cu tot ceea ce se întâmplă.

Săgetător: 22 noiembrie – 21 decembrie

Bucură-te de călătorie. Rezervă-ți următoarea destinație. Ești gata să pleci și nu trebuie să te uiți în urmă. Luna în Leu atrage atenția asupra minții tale care are o gândire superioară și asupra dorinței tale de a învăța tot ce poți despre cultură prin călătorii și mâncare de bună calitate. Gătește acasă dacă nu poți călători. Urmărește cu plăcere un documentar despre orașul tău preferat și istoria acestuia.

HOROSCOPUL zilei de 29 decembrie 2023.

Capricorn: 22 decembrie – 19 ianuarie

Fii deschisă să ajuți, chiar dacă nu e în zona ta de confort să primești lucruri de la alții. Luna în Leu scoate în evidență sectorul de resurse partajat, ceea ce înseamnă că poate primești bani sau asistență financiară de la un partener sau o persoană importantă din cauza unui bonus sau a unui anumit tip de moștenire. Spune mulțumesc.

Vărsător: 20 ianuarie  – 18 februarie

Poți fi expresivă în scris, dar dacă ai un proiect care necesită o întâlnire de nivel mai înalt, ia în considerare o întâlnire pe zoom. Luna în Leu atrage atenția asupra sectorului angajamentelor tale. Te poți dărui pe tine însuți fără teamă astăzi. Fii curajoasă. Testează apele și vezi cum merg lucrurile dacă nu ești sigură.

Pești: 19 februarie – 20 martie

Monitorizează-ți alegerile de viață. Luna în Leu atrage atenția asupra rutinelor tale zilnice și asupra modului în care ai grijă de sănătatea ta. Poți stabili un program dacă te gândești să o faci. Cere unui prieten să fie partenerul tău de responsabilitate. Nu-ți fie frică să îți împingi limitele. O viață sănătoasă te așteaptă!

Sursa si foto : catine.ro

Distribuie pe:

Lasă un comentariu