HOROSCOPUL zilei de 28 decembrie 2023.

HOROSCOPUL zilei de 28 decembrie 2023.

Horoscopul zilei de 28 decembrie 2023 spune că Taurii trebuie să se detașeze pentru ca vorbele lor să fie percepute așa cum trebuie. Comunicarea este aliatul lor de nădejde în perioada care urmează, iar nativii acestei zodii trebuie să știe cum să profite de ea.

Avenit timpul ca Gemenii să se gândească la viitor și să acorde o atenție mai mare cele mai profunde sentimente ale lor. Nativii acestei zodii trebuie să pună un accent mai mare pe propria persoană și să lase deoparte lucrurile care nu le aduc niciun beneficiu.

Horoscopul zilei de 28 decembrie 2023 spune că nativii zodiacului trebuie să se gândească mai mult la sentimentele lor. Ei sunt datori să acorde o mai mare atenție trăirilor pe care le au și să le scoată la iveală doar atunci când simt că este potrivit.

Descoperă ce îți rezervă astrele în funcție de zodia în care te-ai născut.

Ce ne rezerva astrele pe 28 decembrie 2023 ?

Berbec: 21 martie – 19 aprilie

Relațiile sunt o temă majoră pentru tine în acest an, iar sezonul eclipselor te ajută să definești cine ești și ce rol joci în viața celorlalți. Este un moment bun să te gândești la dinamica din viața ta. Este timpul să resetezi prioritățile și să pui casa și familia în fruntea listei. Luna intră în semnul Rac, unde sosește Luna Plină și va activa această zonă a vieții tale.

Taur: 20 aprilie – 20 mai

Detașează-te puțin. Luna intră în zodia Rac, activând casa ta solară de comunicare. Când se află în acest semn, sentimentele tale vor atinge cote maxime. Astăzi poți vorbi prin sentimente de furie care maschează tristețea.

Emoțiile pot fi greu de gestionat în timpul Lunii în Rac, mai ales că se transformă într-o Lună Plină mai târziu.

Gemeni: 21 mai – 21 iunie

Este timpul să te gândești la viitor, dar mai ales la dorințele tale cele mai profunde. Luna intră în zodia Rac, activând casa ta solară a dezvoltării personale. Acesta este un moment bun pentru a crea o mică bibliotecă de resurse de referință atunci când vrei să înveți ceva sau ai un mic hobby.

Rac: 22 iunie – 22 iulie

Cum vrei să fie viitorul? Dacă poți vizualiza în mintea ta, poți începe să iei decizii care te apropie de ceea ce vrei să manifești. Luna intră în zodia Rac, activând casa ta solară a identității personale. Acesta este un moment grozav pentru a lucra la rezoluțiile de Anul Nou sau pentru a face o panou de viziune și a enumera toate citatele inspiraționale pe care le iubești.

HOROSCOPUL zilei de 28 decembrie 2023.

Leu: 23 iulie – 22 august

Roagă-te. Este bine să petreci această perioadă a anului în reflecție spirituală, iar discuția cu universul sau cu puterea ta superioară te poate ajuta cu starea sufletească potrivită pentru a face schimbări și a te pregăti pentru 2024. Luna intră în semnul Racului, activându-ți casa solara a spiritualității. Sănătatea și bunăstarea spirituală sunt o temă importantă pentru tine anul viitor, scrie Astrology.com.

Fecioară: 23 august – 22 septembrie

Luna intră în zodia Racului, activând casa ta solară a parteneriatelor de afaceri. Alege un partener pentru un nou proiect care te entuziasmează. Acest lucru sună mai ușor de spus decât de făcut, dar scoate-ți sentimentele și vezi cine ar putea fi interesat de aceleași lucruri. S-ar putea să ai nevoie de cineva lângă tine care să te ajute să devii ceea ce vrei să fii și invers.

Balanță: 23 septembrie – 23 octombrie

Muncește din greu pentru că orice ți-ai propus să faci anul acesta se poate face. Luna intră în zodia Rac, activând casa ta solară a carierei. Acesta este un lucru minunat de luat în considerare atunci când beneficiezi de eclipsele care au loc în sectorul tău personal și în sectorul relațiilor, așa că vor avea loc schimbări mari.

Scorpion: 24 octombrie – 21 noiembrie

Luna intră în semnul Racului, activând casa ta solară de învățământ superior. Vrei să te întorci la școală? Te-ai gândit să urmezi un nou curs pentru a-ți îmbunătăți abilitățile actuale? Acesta este momentul să faci ceea ce îți dorești. Gândește măreț.

Săgetător: 22 noiembrie – 21 decembrie

Închide tehnologia. Poate fi necesar să faci o pauză de la rețelele sociale uneori. Luna intră în zodia Racului, activând casa ta solară a secretelor. Gândește-te când a fost ultima dată când ți-ai actualizat parola sau ai dezactivat conturile pe care nu le mai folosești.

HOROSCOPUL zilei de 28 decembrie 2023.

Capricorn: 22 decembrie – 19 ianuarie

Aceasta este o zi mare. Ești gata să intri în zodia Racului, activând casa ta solară a angajamentelor. Definește relațiile pe care le ai și vorbește deschis despre ceea ce vrei să fii. Dacă vrei mai mult decât ceea ce ai acum cu partenerul tău, de ce să nu spui asta?

Vărsător: 20 ianuarie  – 18 februarie

Fă un plan pentru ziua respectivă și, dacă poți, rămâi la el. Rutinele tale, felul în care vrei să lucrezi, programul tău și toate celelalte domenii ale vieții tale, de la fitness la mâncare, pot fi incluse. Luna intră în zodia Racului, activând casa ta solară a rutinelor. Pot trece prea multe zile în care lași să treacă minutele fără să acorzi atenție unde ai putea îmbunătăți lucrurile.

Pești: 19 februarie – 20 martie

Permite-ți să îți simți emoțiile, astfel încât să poți atinge latura creativă prin artă, muzică, scris poezie sau exerciții fizice și frumusețe. Luna intră în zodia Rac, activând casa ta solară a pasiunii, așa că este acolo pentru a te ajuta să găsești ceea ce funcționează pentru tine.

Sursa si foto : catine.ro

Distribuie pe:

Lasă un comentariu