HOROSCOPUL zilei de 27 decembrie 2023.

HOROSCOPUL zilei de 27 decembrie 2023.

Horoscopul zilei de 27 decembrie 2023 spune că Taurii se pot îndrăgosti sau să simtă că au sentimente puternice care trebuie exprimate. Nativii acestei zodii sunt sfătuiți să își exprime clar iubirea sau ceea ce simt, altfel intensitatea lor poate duce la conflicte.

Racii au și ei parte de sentimente intense, care pot fi considerate dure de către cei din jur. Nativii acestei zodii trebuie să se odihnească mai mult ca să facă față situației cu care se confruntă.

Horoscopul zilei de 27 decembrie 2023 spune că nativii zodiacului sunt înr-o perioadă în care nimeni și nimic nu îi poate da înapoi. Luna se concentrează mai mult pe exprimarea sentimentelor, în timp ce Marte pune accent pe sectorul comunicării.

Descoperă ce îți rezervă astrele în funcție de zodia în care te-ai născut.

Ce ne rezerva astrele pe 27 decembrie 2023 ?

Berbec: 21 martie – 19 aprilie

Luna opusă tranzitului pe Marte ar putea fi un dezastru dacă temperamentul tău nu este controlat în această zi. Va fi ușor pentru cineva să-ți apese butoanele emoționale dacă le lași la vedere. Amintește-ți că ai puterea de a decide cum vei reacționa. Alege cu înțelepciune.

Taur: 20 aprilie – 20 mai

Marte vizavi de Lună poate împinge emoțiile în viteză maximă, iar această energie ar putea merge în două direcții pentru tine. Este posibil să simți nevoia să te cerți cu partenerul de cuplu sau poți simți că te-ai îndrăgostit, scrie Astrology.com.

Oricum, sentimentele pot fi puternice, iar aceasta va fi o zi super încărcată pentru tine.

Gemeni: 21 mai – 21 iunie

Tu ești împotriva lumii. Luna vizavi de tranzitul lui Marte este o provocare personală de a-ți schimba viața în bine. S-ar putea să fie nevoie să te ocupi de lucrurile pe care le-ai lăsat să se deterioreze mult prea mult timp. Este posibil să fie nevoie să faci modificări. Există lucruri pe care trebuie să le abordezi în viața personală, care au afectat modul în care faci lucrurile.

Rac: 22 iunie – 22 iulie

Sentimentele tale sunt dure în această zi și s-ar putea să te simți puțin expusă emoțional din niciun alt motiv decât că Luna este opusă lui Marte. Aceasta poate fi o zi în care trebuie să te odihnești. Poți încerca să îți forțezi limitele sau să fii mai mult pe placul celorlalți. Totuși, cunoaște-ți limitările și onorează-le.

HOROSCOPUL zilei de 27 decembrie 2023.

Leu: 23 iulie – 22 august

Luna opusă tranzitului Marte poate fi impulsul de care ai nevoie pentru a vedea prieteniile ca noua relație de familie după care ai tânjit. Sărbătorile pot fi stresante, dar să ai oameni în viața ta cu care poți vorbi și în care să ai încredere nu are preț.

Fecioară: 23 august – 22 septembrie

Ceva îți distrage atenția, ceea ce face imposibil să nu te gândești la jobul tău. Încearcă să păstrezi lucrurile în perspectivă. Oferă-ți spațiu pentru a te bucura de cât mai multă relaxare. S-ar putea să fie greu să te relaxezi, dar acordă-ți permisiunea să o faci.

Balanță: 23 septembrie – 23 octombrie

Poți spune ceea ce gândești cu adevărat sau poți evita anumite lucruri precum politica, religia și alte subiecte tabu. Având în vedere că Luna vizează filozofiile tale personale, a venit momentul să spui ce crezi cu adevărat. Orice ai decide să faci, asigură-te că ești ascultată.

Scorpion: 24 octombrie – 21 noiembrie

Ești sensibilă astăzi la secrete. Secretul poate fi un declanșator pentru tine în timpul tranzitului Lună opusă lui Marte. Chiar dacă tu ești cel care le păstrează. Zonele în care această energie s-ar putea manifesta includ subiecte legate de ceea ce ai cumpărat pentru tine și pentru alții.

Săgetător: 22 noiembrie – 21 decembrie

Ai Luna în sectorul tău de angajament, iar apoi există Marte în sectorul de dezvoltare personală. Acest lucru poate da impresia că ești supărată din cauza unei relații. Ori nu este ceea ce ai vrut să fie, ori nu este ceea ce te-ai așteptat. Oricum ar fi, anticipează o oarecare tensiune între realitate și speranță. Ești suficient de mare încât să îți dai seama că lucrurile nu vor fi întotdeauna așa cum îți dorești.

HOROSCOPUL zilei de 27 decembrie 2023.

Capricorn: 22 decembrie – 19 ianuarie

Poți dori să schimbi ceva, dar poate exista o reținere care te împiedică să-ți atingi scopul. Luna va fi în sectorul rutinei tale, care este și casa ta a sănătății. Așadar, dacă ții o dietă și speri să o duci mai departe, s-ar putea să o faci dar nu fără un ochi din partea familiei care crede că o prăjitură nu are cum să-ți dea planurile peste cap. Dacă speri să mergi la alergat, fă-o devreme.

Vărsător: 20 ianuarie  – 18 februarie

Simți multă bucurie și fericire astăzi, în timp ce Luna vorbește cu Marte. Creativitatea și pasiunea ta sunt la cote maxime. Acesta poate fi un moment în care postezi puțin mai mult decât de obicei pe rețelele sociale, deoarece ai concediu de la serviciu. Amintește-ți să fii atentă și cu cei din familie și cu prietenii.

Pești: 19 februarie – 20 martie

Ziua de azi aduce vitalitate sectorului tău familial. S-ar putea să-ți fie ușor să fii persoana care îi ține pe toți împreună, fie cu dragostea ta, fie prin capacitatea ta de a păstra pacea. Poate fi greu să joci rolul de arbitru în timpul unei discuții aprinse între membrii familiei. Dar ești un făuritor de pace și poate de aceea Universul ți-a permis să fii acolo în primul rând.

Sursa si foto : catine.ro

Distribuie pe:

Lasă un comentariu