HOROSCOPUL zilei de 23 septembrie 2023.

HOROSCOPUL zilei de 23 septembrie 2023.

Soarele intră în Balanță pe 23 septembrie și iese din zodia Fecioară. Astrele ne ajută astfel să ne eliberăm de toate dorințele pe care nu le-am putut îndeplini. Avem responsabilitatea de a fi proprii creatori ai vieții, iar Universul ne ajută fără doar și poate.

Soarele va rămâne în zodia Balanță până pe 23 octombrie, iar Mercur retrograd în Fecioară va fi în sens invers până pe 2 octombrie. Cele mai influențate zodii de aceste schimbări sunt Berbec, Rac, Balanță, Capricorn. Acestea sunt provocate spre noi începuturi.

Nativii din zodia Balanță vor avea Soarele în zodia lor, iar echinocțiul de toamnă în 2023 se apropie cu pași rapizi. Toate aceste schimbări în viața nativilor din zodiac sunt vizibile încă din prima zi. Citește articolul de mai jos și vezi ceea ce se întâmplă în viața ta.

Descoperă ce îți rezervă astrele în funcție de zodia în care te-ai născut.

Ce ne rezerva astrele pe 23 septembrie 2023 ?

Berbec: 21 martie – 19 aprilie

Nativii Berbec vor avea o perioadă de liniște. Altfel spus, își vor concentra atenția asupra lucrurilor care contează cu adevărat. Vor scăpa de bagajele dificile din trecut, iar oportunitățile destinului vor veni pe rând.

Taur: 20 aprilie – 20 mai

Nativii Taur își regăsesc energia și reușesc să-și înțeleagă trecutul. Astfel, se regăsesc complet și devin mai fericiți pe zi ce trece. Își permit să reia anumite relații cu cei dragi.

Situațiile familiale se îmbunătățesc. Energia karmică este una pozitivă, iar acest lucru se poate observa în evenimentele zilnice.

Gemeni: 21 mai – 21 iunie

Nativii Gemeni interacționează acum mai mult cu propriul copil interior. Reușesc să-și mențină concentrarea pe o perioadă mai lungă de timp. Cunosc lucrurile care contează cu adevărat și se bucură de cele mai liniștite momente.

Rac: 22 iunie – 22 iulie

Nativii Rac regăsesc armonia și fericirea din propria viață și reușesc să jongleze mai ușor cu propriile sentimente și trăiri. Vor să trăiască o viață curată și ordonată, de aceea reușesc să se organizeze și în ceea ce privește alimentația zilnică. Și aici contează foarte mult relația cu sinele.

HOROSCOPUL zilei de 23 septembrie 2023.

Leu: 23 iulie – 22 august

Nativii Leu încearcă să se concentreze acum pe situațiile pozitive din viața lor. Activitățile și relațiile care aduc fericire sunt acum mult mai prezente. Călătoria pe care o realizează în fiecare zi pentru dezvoltarea personală nu mai este acum atât de dificilă. Renunță la griji și probleme, arată Yourtango.com.

Fecioară: 23 august – 22 septembrie

Nativii Fecioară au ocazia să înțeleagă mai bine ceea ce se întâmplă în prezent și să-și organizeze altfel viitorul. Pot aborda anumite obstacole într-un stil propriu, fără a fi deranjați de cei din jur. Vor să-și îndeplinească visele și lucrează pentru acest lucru. De aceea, astrele le arată drumul cel bun ori de cât ori se simt pierduți.

Balanță: 23 septembrie – 23 octombrie

Nativii Balanță vor să evolueze. De aceea, vor să-și schimbe stilul de viață în totalitate. Încrederea de sine este foarte importantă, iar intuiția este cea care nu îi părăsește niciodată. În următoarele luni vor simți mișcările astrale și se vor lăsa ghidați de cei care le vor binele.

Scorpion: 24 octombrie – 21 noiembrie

Nativii Scorpion își regăsesc drumul în viață, asta după ce perioada verii au petrecut-o pentru diferite activități de distragere. În prezent nu mai au nicio scuză pentru îndeplinirea obiectivelor. Viața personală le este zdruncinată de anumite evenimente, spune Astrology.com.

Săgetător: 22 noiembrie – 21 decembrie

Nativii Săgetător își confruntă trecutul. Cu toate că își regăsesc sentimente puternice negative, le depășesc cu brio. Abordează situațiile cu gânduri conștiente și vor putea să aibă o ideea despre ceea ce înseamnă fericirea adevărată.

HOROSCOPUL zilei de 23 septembrie 2023.

Capricorn: 22 decembrie – 19 ianuarie

Nativii Capricorn vor să-și concentreze atenția asupra planurilor profesionale. De aceea, în perioada următoare ies din zona de confort. Optimismul care îi înconjoară se poate vedea și în relațiile personale. Este important să se bucure de acest capitol.

Vărsător: 20 ianuarie – 18 februarie

Nativii Vărsător se îndepărtează de zgomotele din jur și se bucură de prezent. Cultivă recunoștința și îndepărtează oamenii toxici din viața lor. Nu permit nimănui să le influențeze deciziile, mai ales cele care au legătură cu viața profesională. Pe plan personal au discuții în contradictorii cu persoanele dragi.

Pești: 19 februarie – 20 martie

Situațiile astrale recente te pot ajuta să-ți exprimi părerea. Reușeși să te concentrezi la ceea ce se întâmplă cu adevărat în mintea ta, iar ideile îți sunt acum mult mai clare. Relațiile cu cei din jur se îmbunătățesc.

Sursa si foto : catine.ro

Distribuie pe:

Lasă un comentariu