HOROSCOPUL zilei de 2 decembrie 2023.

HOROSCOPUL zilei de 2 decembrie 2023.

Horoscopul zilei de 2 decembrie 2023 spune că Berbecii vor progresa la locul de muncă, dar trebuie să depună puțin efort. Nativii acestei zodii vor munci mai mult în perioada următoare, dar rezultatele lor se vor vedea și vor fi recompensate.

Gemenii sunt cei mai mari fani ai perioadei sărbătorilor de iarnă. Nativii acestei zodii au o latură caritabilă care iese la iveală acum și care îi face să fie un ajutor de nădejde pentru oamenii dragi din viața lor.

Horoscopul zilei de 2 decembrie 2023 spune că nativii zodiacului au parte de o perioadă cu multe reușite pe toate planurile. Zodiile se vor bucura de oportunități nenumărate, dar trebuie să ia cele mai bune decizii ca să profite la maximum de ele.

Descoperă ce îți rezervă astrele în funcție de zodia în care te-ai născut.

Ce ne rezerva astrele pe 2 decembrie 2023 ?

Berbec: 21 martie – 19 aprilie

Faci ca lucrurile să se întâmple, iar acum este momentul perfect pentru a forța puțin mai mult pentru a progresa la locul de muncă. Mercur intră în Capricorn activând sectorul tău de carieră și statutul social. Lucrurile pe care le faci acum nu vor trece neobservate. Continuă să faci munca grea pentru că nu o să-ți pară rău.

Taur: 20 aprilie – 20 mai

S-ar putea ca mintea ta să se învârtă în jurul lucrurilor pe care le-ai învățat când erai copil și a ceea ce simți acum. Ar putea fi rezultatul intrării lui Mercur în Capricorn și activării sectorului tău de credințe religioase.

Acesta este un moment grozav pentru a face o reflecție spirituală profundă, inclusiv o revizuire a creșterii tale.

Gemeni: 21 mai – 21 iunie

Îți place această perioadă a anului. Îți scoate la iveală latura caritabilă și îți amintește de toate lucrurile grozave de care vrei să te bucuri în viața ta. Mercur intră în Capricorn activând sectorul tău de resurse partajate. Acesta este locul în care apari într-un mod în care îi poți ajuta pe alții.

Rac: 22 iunie – 22 iulie

Ai atât de multe de oferit, dar ar trebui să îți rezervi energia pentru oamenii care merită cu adevărat atenția ta. Mercur intră în Capricorn activând sectorul tău de angajamente. Acesta este momentul să fii selectivă și să nu spui da activităților care nu se aliniază cu obiectivele și scopul tău. Știi să alegi și să pui preț pe ceea ce contează. Fii hotărâtă!

HOROSCOPUL zilei de 2 decembrie 2023.

Leu: 23 iulie – 22 august

Trebuie să te gândești la timpul pe care îl aloci lucrurilor pe care le faci în fiecare zi. Au sens? Pierzi timp, energie sau bani? Mercur intră în Capricorn activând sectorul tău de rutine zilnice. Așadar, acesta este momentul să devii puțin mai strategică în ceea ce privește modul în care îți organizezi activitățile de zi cu zi, inclusiv treburile, familia și programul de lucru.

Fecioară: 23 august – 22 septembrie

A face lucrurile să se întâmple înseamnă muncă și efort. Nu te aștepta să fie totul super ușor. Mercur intră în Capricorn activând sectorul tău de creativitate. Așa că va trebui să faci un efort pentru a transforma visele în realitate. Mercurul din casa pasiunii este ca o mică fereastră de oportunitate în care gândurile combinate cu munca grea devin realitate.

Balanță: 23 septembrie – 23 octombrie

Ar putea fi semnat un contract pentru o locuință sau un apartament nou. Mercur intră în Capricorn activând sectorul tău de acasă, iar dacă ești în căutare de proprietăți acum este momentul să te uiți. S-ar putea să găsești locul perfect pentru tine. Dacă o faci, fereastra pentru a semna este până pe 13 decembrie, înainte ca Mercur să devină retrograd.

Scorpion: 24 octombrie – 21 noiembrie

Onestitatea este întotdeauna cea mai bună alegere. Mercur intră în Capricorn activând sectorul tău de comunicare. Te vei deschide despre lucrurile care contează cel mai mult pentru tine. Următoarele săptămâni pot fi dedicate onestității, integrității și clarității comunicării. Nu trebuie să te ascunzi în spatele fricii atunci când trebuie să spui ceva.

Săgetător: 22 noiembrie – 21 decembrie

Banii vin în curând la tine. Mercur intră în Capricorn activând sectorul tău de finanțe. Aceasta este o lună mare pentru tine. Mercur în casa ta a doua înseamnă că poți obține mai multe venituri dacă vrei sau, în cele din urmă, să treci la următorul nivel în viața ta financiară. Începe să elaborezi un plan și ia măsuri pentru ca lucrurile să funcționeze.

HOROSCOPUL zilei de 2 decembrie 2023.

Capricorn: 22 decembrie – 19 ianuarie

Scrie-ți gândurile. Mai ales acum că Mercur intră în Capricorn activând sectorul tău de identitate personală. Acesta este momentul din an pentru a te angaja ferm să îți pui pe foaie gândurile, ideile, experiențele și toate lucrurile minunate pe care le-ai făcut și la care te-ai gândit. Doar așa poți vedea cât de departe ai ajuns și domeniile la care trebuie să lucrezi mai mult în viitor.

Vărsător: 20 ianuarie  – 18 februarie

Blocarea este o caracteristică minunată de utilizat atunci când simți că trebuie să stabilești limite în mediul online. Mercur intră în Capricorn activând sectorul tău de dușmani ascunși. Cu rețelele sociale, profilurile oamenilor au un mod amuzant de a apărea în feedul tău. Nu cădea în capcana lor. Liniștea sufletească poate fi la un clic distanță.

Pești: 19 februarie – 20 martie

Reconectează-te. Nu ai nevoie de o scuză pentru a lua legătura cu un prieten bun și a-l saluta. Mercur intră în Capricorn activând sectorul tău de prietenie, iar sărbătorile sunt un moment excelent pentru a trimite un mesaj rapid în care să spui că te gândești la el. Dacă au trecut ani, trimite-i o felicitare prin poștă.

Sursa si foto : catine.ro

Distribuie pe:

Lasă un comentariu