HOROSCOPUL zilei de 19 noiembrie 2023.

HOROSCOPUL zilei de 19 noiembrie 2023.

Horoscopul zilei de 19 noiembrie 2023 spune că Gemenii trebuie să-și rezolve problemele din trecut și să facă pace cu lucrurile care s-au încheiat. Nativii acestei zodii au nevoie de evoluție și acum a venit timpul să facă un pas înainte și să iasă din dramele trecutului.

Racii trec printr-o perioadă în care tot ceea ce apare în jurul lor pare tentant. Tranzitul cosmic din această perioadă le dă curajul să se expună mai mult. Au nevoie să exploreze toate lucrurile care le stârnesc interesul.

Horoscopul zilei de 19 noiembrie 2023 spune că zodiile au nevoie doar de puțin curaj ca să facă față provocărilor din viitor. Nativii au nevoie doar de timp să-și încheie socotelile cu trecutul și să pășească cu încredere spre viitor.

Descoperă ce îți rezervă astrele în funcție de zodia în care te-ai născut.

Ce ne rezerva astrele pe 19 noiembrie 2023 ?

Berbec: 21 martie – 19 aprilie

Necazurile financiare pot lua sfârșit în zilele în care Marte îl întâlnește pe Neptun. Marte îți stăpânește semnul. Când este în zodia Scorpionului, îți oferă un plus de noroc în bani, împrumuturi, chestiuni de moștenire sau câștiguri financiare de la un soț, partener de afaceri sau prieten.

Taur: 20 aprilie – 20 mai

„Mai mult decât prieteni” pot fi sentimentele pe care le simți atunci când Soarele este în sectorul tău de parteneriat în armonie cu Neptun. Neptun creează o iluzie de fantezie și mister care aprinde dorința de a explora sensul sentimentelor tale.

Deși acest tranzit poate fi romantic, se poate transforma și într-un parteneriat de afaceri cu o persoană pe care o percepi la fel de implicată ca și tine.

Gemeni: 21 mai – 21 iunie

Sfârșiturile duc la începuturi frumoase. Când Luna tranzitează sectorul tău de secrete, este timpul să-ți explorezi toate temerile legate de încheierea a ceva care s-a terminat deja, astfel încât să poți începe ceva nou, la care visai de foarte mult timp.

Rac: 22 iunie – 22 iulie

Fierbinte și condimentată, ziua este făcută pentru toate lucrurile tentante. Luna se armonizează astăzi cu Marte în Scorpion. Luna îți dă curajul să inițiezi o întâlnire cu o persoană care ți-a stârnit interesul, mai ales dacă preferi să nu inițiezi tu, ci să ți se ceară să ieși.

HOROSCOPUL zilei de 19 noiembrie 2023.

Leu: 23 iulie – 22 august

E totul bine când ai mai multă grijă de tine, iar astăzi este o zi făcută pentru răsfăț. Luna în Capricorn va tranzita prin sectorul tău de sănătate și bunăstare. Dacă ai lăsat-o mai încet cu rutina de sport sau ai mâncat lucruri mai puțin sănătoase, reia totul de unde ai rămas.

Fecioară: 23 august – 22 septembrie

Ar trebui să duci mai departe sau să arunci subiectul în trecut? Este posibil ca un argument să nu merite exprimat pentru că se poate pierde ușor în tensiunea momentului. Luptele sunt doar ocazii pentru a vedea dacă relația ta este blocată și are nevoie de ajutor. Ele te pot ajuta să știi ce prețuiești cel mai mult.

Balanță: 23 septembrie – 23 octombrie

Investiția în tine înseamnă o decizie financiară înțeleaptă. Când cheltui bani pe lucruri care pot fi costisitoare, terapie, coaching sau un antrenor de fitness, toate acestea îți reamintesc să te prețuiești. Este posibil să nu fie ușor să îți ajustezi bugetul lunar pentru a face loc acestor lucruri. Cu toate acestea, fiecare carte pe care o citești se integrează în viața ta pentru a te ajuta să te dezvolți.

Scorpion: 24 octombrie – 21 noiembrie

Ai nevoie de cineva cu care să vorbești și de o persoană în care poți avea încredere. Când intri într-o anumită mentalitate și simți că nimeni nu are timp să asculte sau toți sunt prea ocupați pentru a le păsa, soarta intervine și îți dovedește că te înșeli. În timpul tranzitului Lună trigon Uranus, ai putea primi un apel telefonic de la persoana perfectă căreia îi pasă și are timp să discute.

Săgetător: 22 noiembrie – 21 decembrie

Știi ce vrei să experimentezi într-o viață frumoasă și liniștită acasă. Totuși, chiar acum, s-ar putea să trăiești în orice altceva decât în liniște. Tranzitul Neptun al sextilului Lunii este ca un vortex spre cele mai profunde dorințe ale tale. Îți permite să îți imaginezi clar cum ar putea fi lumea ta dacă ai trăi în ea chiar acum.

HOROSCOPUL zilei de 19 noiembrie 2023.

Capricorn: 22 decembrie – 19 ianuarie

Mulți oameni și-ar dori să fie prietenii tăi. Astăzi nu este o zi în care să te mulțumești cu o companie care doar îți umple timpul. Există un timp și un loc pentru distracție și jocuri, doar că nu atunci când Luna este în zodia ta. Luna din zodia ta te împinge către activități de dezvoltare personală.

Vărsător: 20 ianuarie  – 18 februarie

Știi când este timpul să părăsești un loc de muncă sau să tai legăturile cu un coleg toxic care te împiedică să faci treaba pe care știi că o poți face. Tranzitul lunar sextil pe Marte este o energie încurajatoare. Îți oferă o perspectivă pentru a te concentra asupra lucrurilor esențiale din viață.

Pești: 19 februarie – 20 martie

Cu cât știi mai multe, cu atât devii mai puternică, iar când Soarele este în Scorpion, înveți explorând lumea și încercând lucruri noi. Acesta este un moment excelent pentru a renunța la vechile moduri de a face lucrurile și a ieși din zona ta de confort. S-ar putea să realizezi ceva special despre tine doar după ce te-ai expus la noi moduri de a gândi și de a face lucrurile.

Sursa si foto : catine.ro

Distribuie pe:

Lasă un comentariu