HOROSCOPUL zilei de 17 septembrie 2023.

HOROSCOPUL zilei de 17 septembrie 2023.

Horoscopul zilei de 17 septembrie 2023 spune că nativii din zodia Gemenilor pun cariera pe primul loc. Acești nativi vor fi mult mai atenți la ceea ce și doresc de la viitorul or și vor munci în această direcție. Astrele sunt alături de ei și le oferă sprijinul de care au nevoie.

Nativii din zodiac se bucură de o zi cu multe realizări. Luna își continuă călătoria și intră în zodia Balanței. Acest lucru va aduce liniște și echilibru în viața nativilor din zodiac. Este o perioadă prosperă pentru nativii muncitori ai zodiacului.

Horoscopul zilei de 17 septembrie 2023 spune că nativii din zodiac au parte de multe reușite pe plan personal și profesional. Este o perioadă agitată pentru cele mai multe zodii. Astrele încearcă să le fie alături și să le ofere tot sprijinul de care au envoie. Nativii trebuie să se mobilizeze pentru a vedea schimbări în viața lor. 

Descoperă ce îți rezervă astrele în funcție de zodia în care te-ai născut.

Ce ne rezerva astrele pe 17 septembrie 2023 ?

Berbec: 21 martie – 19 aprilie

Luna își continuă călătoria impresionantă prin Balanță în această dimineață. Pentru tine aduce o masă de energie amronioară, perfectă pentru a crea noi conexiuni. Pasiunile cresc atunci când Luna se aliniază cu Marte ăn această după-amiază, ajutându-te să aprinzi flăcările iuirii în viața ta romantică. Este momentul oportun să investești mai mult și să pui viața personală pe primul loc.

Taur: 20 aprilie – 20 mai

Oferă-i trupului tău cea mai multă atenție. În timp ce Luna își continuă călătoria prin Balanță și casa bunăstării tale este activată. Asigură-te că ai suficient timp pentru oamenii dragi, deoarece aceste vibrații nu ar trebui ignorate. Marte se activează și el în cea de-a doua parte a zilei.

Folosește această energie ca motivație pentru a combate stresul din viața ta.

Gemeni: 21 mai – 21 iunie

Stelele îți oferă permisiunea de a dedica această zi carierei tale. Balanța activează casa carierei, iar tu îți dorești să te faci afirmată. Vibrațiile bune continuă să curgă pe măsură ce se așterne seara, iar Luna traversează Marte sporind pasiunile din sufletul tău. Ascultă-ți instinctul și profită de oportunitățile care îți apar în cale, te sfătuiește Astrology.com.

Rac: 22 iunie – 22 iulie

Horoscopul zilei de 16 septembrie 2023 spune că viața ta personală va fi foarte ocupată astăzi. Ai muște decizii importante de luat. Balanța intră în casa ta solară a relațiilor amoroase. Aceste vibrații se potrivesc foarte bine și pentru găzduirea unor persoane dragi la tine acasă. Marte activează și el casa familiei și  relațiilor de prietenie. Folosește toată această energie pentru a te bucura de momentele frumoase pe care le trăiești alături de cei dragi. Ai grijă de limitele tale mai târziu în seara aceasta, când Luna se confruntă cu Chiron, având grijă să încalce anumite linii pe care le-ai trasat.

HOROSCOPUL zilei de 17 septembrie 2023.

Leu: 23 iulie – 22 august

Mintea ta va fi activată pe măsură ce Luna își continuă călătoria prin Balanță. Acest lucru aduce bunătate și curiozitate în viața ta. Este o perioadă în care trebuie să fii mai atentă la ideile tale, când Luna și Marte se aliniază și îți aduc în prim-plan multe provocări. Îndrăzneala ta va fi apreciată pe parcursul acestei zile. Luna se confruntă și ea cu Chiron și îți amintește cum anume îți depășești limitele în situațiile de criză.

Fecioară: 23 august – 22 septembrie

Horoscopul zilei de 16 septembrie 2023 spune că Luna își continuă călătoria prin Balanță. Acest lcuru îți va intensifica simțurile, iar tu te vei abaza și mai mult pe intuiția ta. Experineța dint trecut va conta foarte mult în deciziil pe care le vei avea de luat. Marte se activează și el și activează un foc arzător în casa carierei. Îți dorești să te afirmi și să preiei inițiativa în proiectele pe în care te implici.

Balanță: 23 septembrie – 23 octombrie

Vei simți cum energia ta crește pe măsură ce Luna își continuă drumul prin Blanță. Această uniune cosmică va aprinde pasuni mai vechi. Astrele te sfătuiesc să-ți urmezi intuiția și să lupți pentru ceea ce îți dorești. Este posibil să observi un aflux de atenție, deoarece oamenii vor fi atrași de magnetismul tău, relatează YourTango.com.

Scorpion: 24 octombrie – 21 noiembrie

Astrele spun că îți vei dori un moment în singurătate, în timp ce Luna își va continua drumul său prin zodia Balanței. Pot exista probleme în viața ta care pot fi rezolvate doar intrând în adâncul sufletului tău. Este o perioadă în care trebuie să-ți analizezi mai bine obiectivele pe termen lung. Vei avea de luat câteva decizii importante. Venus și jupiter se vor îndrepta și ele cu energia în casa carierei tale.

Săgetător: 22 noiembrie – 21 decembrie

Vei simți susținere din partea cercului tău de apariția. Luna își continuă călătoria prin Balanță și îți conferă din energia sa. Este o perioadă agitată pentru tine. Astrele spun că nu este momentul oportun pentru a începe proiecte noi. Încearcă să termini ceea ce ai început și să te concentrezi asupra lucrurilor pe care le ai de dus la bun sfârșit.

HOROSCOPUL zilei de 17 septembrie 2023.

Capricorn: 22 decembrie – 19 ianuarie

Mintea ta este concentrată asupra sarcinilor pe care le-ai avut la locul de muncă. Nu pare să te bucuri de timpul liber. Pentru tine cariera este pusă pe primul loc în această perioadă. Horoscopul zilei de 16 septembrie 2023 spune că sentimentele de vinovăție se întețesc. Ai de luat câteva decizii importante pe plan profesional.

Vărsător: 20 ianuarie  – 18 februarie

Energia astrelor intră în viața ta și îți aduce vești bune. Te vei simți încrezătoare, puternică și pregătită pentru orice schimbare. Este momentul să iei măsuri în ceea ce privește atingerea obiectivelor tale. Luna traversează o perioadă importantă și intră în contact cu planeta Jupiter. Acest lucru îți va activa casa familiei, iar tu vei fi dornică să petreci mai mult timp alături de cei dragi.

Pești: 19 februarie – 20 martie

Peștii sunt sfătuiți să fie blânzi cu ei înșiși. Astrele spun că este o perioadă plină de oportunități. Aceste zodii de apă vor trece prin transformări importante și vor avea de luat decizii grele. Luna în Marte va accelera procesul evoluției tale. Peisajul astrologic este unul benefic pentru dezvoltarea ta personală și profesională.

Sursa si foto : catine.ro

Distribuie pe:

Lasă un comentariu