HOROSCOPUL zilei de 15 noiembrie 2023.

HOROSCOPUL zilei de 15 noiembrie 2023.

Horoscopul zilei de 15 noiembrie 2023 spune că Berbecii au nevoie de o schimbare. Tranzitul cosmic actual îi va ajuta în acest sens. Nativii acestei zodii sunt gata să ia decizii și să facă un pas mare într-o direcția la care nici nu aveau curajul să se gândească.

Racii au nevoie de mai multe sentimente în viața lor, iar romantismul devine o prioritate pentru ei. Chiar dacă ai un suflet foarte bun, e posibil ca oamenii să nu fie conștienți cu adevărat de puterea ta.

Horoscopul zilei de 15 noiembrie 2023 spune că nativii vor trece printr-o perioadă mai grea din viața lor, dar că într-un final vor vedea luminița de la capătul tunelului. Câteva zodii își vor seama cât de puternice sunt. Altele își vor reconsidera prioritățile și vor deschide noi capitole în viața lor.

Descoperă ce îți rezervă astrele în funcție de zodia în care te-ai născut.

Ce ne rezerva astrele pe 15 noiembrie 2023 ?

Berbec: 21 martie – 19 aprilie

Este timpul pentru o schimbare, iar Luna Nouă în Scorpion poate fi simțită ca un semn într-o direcție pe care nu ai planificat-o neapărat sau nu ai văzut-o venind. Lunile Noi sunt cunoscute pentru noi începuturi. În timpul lor celei în Scorpion, te vei simți îndreptățită să faci un pas mare și curajos într-o direcție care altădată te speria. Așteaptă-te ca totul să se clarifice în următoarele trei luni.

Taur: 20 aprilie – 20 mai

Ești gata să definești anumite lucruri într-o relație cheie și, în următoarele trei luni, poț începe să implementezi metodic acele intenții. Relațiile sunt o temă cheie pentru tine toată luna și se întețesc la sfârșitul sezonului Scorpion. Uită-te la cele mai puternice parteneriate ale tale. Care sunt punctele lor slabe?

Ce poți face pentru a-ți întări relațiile pentru a le aduce la un nou nivel de intimitate și putere? Nu limita atenția la parteneriate romantice, deoarece această Lună Nouă poate aduce noi parteneriate.

Gemeni: 21 mai – 21 iunie

Ești gata să duci nevoile stării de sănătate la un nivel ridicat și să le faci o adevărată prioritate. Sănătatea este una dintre cele mai mari forme de bogăție pe care le poți avea. Fără ea, te vei lupta să te bucuri de toate aspectele vieții tale. În următoarele câteva luni, folosește acest timp pentru a planifica anul 2024. Ia în considerare alte domenii din viața ta care îți aduc o stare de bine. Energia Scorpionului este profund psihică și intuitivă.

Rac: 22 iunie – 22 iulie

Romantismul se află pe lista de lucruri de făcut și nu îți mai poți compromite nevoile. Aceasta este ceea ce îți dorești în următorul capitol al vieții tale, așa că ești gata să țintești pentru ele. Ești o persoană cu inimă blândă, dar ceea ce oamenii ar putea să nu realizeze este că poți fi puternică și îndrăzneață ca orice alt semn zodiacal cardinal. Luna Nouă în Scorpion te îndeamnă să inițiezi ceva ce vrei să faci într-o relație romantică.

HOROSCOPUL zilei de 15 noiembrie 2023.

Leu: 23 iulie – 22 august

S-ar putea să fii gata să întemeiezi o familie sau să te muți într-un spațiu numai al tău. Pașii pe care trebuie să-i faci pentru a face acest lucru pot începe acum, când Luna Nouă își face apariția. Încearcă să nu sari în ceva care este ireversibil fără a planifica mai întâi lucrurile cu atenție. Dacă îți dorești un copil, ia în considerare implicațiile financiare, mai ales dacă unul dintre voi va trebui să stea acasă, te sfătuiește Astrology.com.

Fecioară: 23 august – 22 septembrie

Conversațiile importante te ajută să clarifici situația care te ține pe loc. Luna Nouă în Scorpion va dezvălui ceea ce trebuie să știi și ce ți-a fost ascuns până acum. Acesta este un moment bun pentru a securiza datele și sistemele de internet, mai ales dacă lucrezi cu informații extrem de sensibile. Ia în considerare obținerea unui VPN pentru internetul de acasă sau începe să utilizezi WhatsApp pentru a menține mesajele criptate și securizate.

Balanță: 23 septembrie – 23 octombrie

Încearcă să fii stăpână pe situație și nu te mai enerva într-o secundă. Uită de toate provocările trecutului și ia decizicii care să te scape de vinovăție sau sentimentul că nu poți. Cere-i ajutorul unei persoane dragi din viața ta și poate te va ajuta să-ți limpezești gâdurile. Este timpul să te pui pe tine pe primul loc și să duci viața bună la care ai visat mereu.

Scorpion: 24 octombrie – 21 noiembrie

Este timpul să te reinventezi. Ai o Lună Nouă puternică în zodia ta care implică atât de multe alte planete. Nu se poate juca la nivel mic. Te poți schimba de bunăvoie sau ți se poate impune schimbarea. Chiar nu există nimic pe care să nu-l poți realiza. În timp ce eclipsa de luna trecută s-a încheiat în timpul sezonului eclipselor Taur/Scorpion, mai ai o fereastră de timp pentru a face schimbări în viața ta.

Săgetător: 22 noiembrie – 21 decembrie

Ești atât de sinceră. Acum, același nivel de onestitate se îndreaptă asupra ta și ești gata să acționezi. Îl ai pe Mercur în sectorul tău de dușmani ascunși, așa că s-ar putea să privești oamenii din viața ta așa cum se cuvine. Astăzi poate începe o perioadă de separare care duce la forță interioară și curaj. Soarele, Marte, această Lună Nouă și Mercur sunt toate în sectorul tău de sfârșit și vei termina lucrurile. Timpul tinde să se miște rapid spre sfârșitul anulu

HOROSCOPUL zilei de 15 noiembrie 2023.

Capricorn: 22 decembrie – 19 ianuarie

Ești gata să te înconjori de oameni care îți sporesc vibrațiile pozitive. Nu trebuie să fii în preajma unor persoane negative sau să te reții de la visele tale. Luna Nouă în Scorpion va facilita întâlnirea cu persoane cu spirit bun, dar te va ajuta și să te îndepărtezi de relațiile al căror scop s-a încheiat.

Vărsător: 20 ianuarie  – 18 februarie

Este timpul să cauți un nou loc de muncă sau un nou rol în cadrul companiei. Această Lună Nouă aduce posibilități semnificativ mai bune care îți redefinesc rolul și te ajută să te pui mai bine în evidență. S-ar putea să ia nevoie de un specialist în carieră sau să urmezi câteva cursuri pe LinkedIn pentru a evidenția abilitățile. Acum este un moment grozav să faci lucruri care să atragă atenția asupra a ceea ce aduci la masă pe plan profesional.

Pești: 19 februarie – 20 martie

Fii înțeleaptă. Înveți lucruri noi în fiecare zi, dar de data aceasta, lecțiile care ți se predau vin din viață. Ești aici pentru a dobândi stăpânire asupra ta, iar Luna Nouă în Scorpion aduce un element de onestitate și îndrăzneală. Dacă îți place să scrii în jurnal, folosește acest timp pentru a-ți scrie gândurile.

Sursa si foto :

Distribuie pe:

Lasă un comentariu