Horoscopul zilei: 8 decembrie 2020

, Horoscopul zilei: 8 decembrie 2020, Stiri Turda - MinaDeStiri

Berbec ♈

Nu sunteți neapărat în febra sărbătorilor, dar nici nu vă displac luminițele, atmosfera de dinaintea Crăciunului, și aerul rece de iarnă autenică.

Taur ♉

Taurii sunt puțin mofturoși zilele acestea. Ar vrea ei să facă multe, dar parcă nu au cheful și energia necesare. Ei știu că totul pleacă din minte și se vor organiza mai devreme sau mai târziu.

Gemeni ♊

Gemenii sunt mai activi ca oricând. Au o energie de ar răsturna și munții din loc. Ți-au propus să rezolve multe lucruri și vor reuși pentru că au încredere, determinare și entuziasm. Se poate!

Rac ♋

Racii primesc vizita unei cunoștințe care vine cu o propunere extrem de interesantă pe plan profesional. Lucruri bune se întrăzăresc dacă veți avea curaj să ieșiți din zona de confort.

Leu ♌

Pentru leii ziua de 8 decembrie va începe greoi, anevoios, dar va continua cu bucurii și cu surprize până spre seară.

Fecioară ♍

Fecioarele au intrat demult în febra sărbătorilor și se gândesc ce decorațiuni de Crăciun să mai pregătescă pentru locuința lor.

Balanță ♎

Balanțele care până acum s-au aflat în construcții și amenajări au șanse să se mute într-o locuință nouă. Au așteptat mult asta și sunt foarte bucuroși.

Scorpion ♏

Scorpionii au început vânătoarea de cadouri pentru cei dragi. Se apropie Crăciunul, iar ei vor să știe că au totul pus la punct cu mult timp înainte.

Săgetător ♐

Sunteți sărbătoriții acestei luni și aveți câteva zile în care primiți daruri peste daruri. Bucurați-vă de tot și toate. Anul 2020 nu a fost prea blând cu voi.

Capricorn ♑

Ați avut mici neplăceri legate de partea financiară, dar acestea sunt pe cale să fie date uitării pentru că vă așteaptă un bonus consistent de sărbători, de la locul de muncă.

Vărsător ♒

Vi s-a pus pata pe cineva și v-ați pus pe bârfă cu cine nu trebuie. Dacă nu sunteți atenți, totul s-ar putea întoarce în defavoarea voastră.

Pești ♓

Peștii au probleme de comunicare în cuplu. Pare că și-au pierdut răbdarea, diplomația și toleranța. Dacă este așa ar face bine să le regăsească!

Sursa www.acvaria.ro

Distribuie pe:

Lasă un comentariu