Horoscopul zilei: 5 decembrie 2020

Horoscopul zilei 5 decembrie 2020, Horoscopul zilei: 5 decembrie 2020, Stiri Turda - MinaDeStiri

Berbec

Vrei cu orice preț să ai dreptate și să arăți asta lumii, încât atragi judecata celor din jur, dar și lipsa lor de respect. Nu te mai încăpățâna, unele relații au nevoie și de compormisuri.

Taur

Ai o disperată nevoie de atenție și încerci cu orice preț să primești afecțiunea partenerului. Vorbește cu el despre această nevoie și stabiliți o întâlnire romantică doar pentru voi doi.

Gemeni

Ești măcinat de neîncredere mai ales în relația de cuplu. Trebuie să îți faci curaj să vorbești deschis despre sentimentele tale, sigur te va ajuta. E o zi cu noroc la bani pentru nativii zodiei gemeni.

Rac

Sâmbătă vei regăsi pacea interioară, datorită unor activități care îți fac plăcere și pe care poate nu le-ai mai făcut de mult timp. Ai grijă de sănătatea ta în acest weekend.

Leu

Este o zi grozavă pentru noi descoperiri, pentru lectură și pentru studiu. Cei care urmează un curs sau vor să înceapă să învețe ceva, precum o limbă străină, au sprijinul total al astrelor!

Fecioară

Ai mare noroc la bani în această zi și orice îți dorești poți să obții. Ai grjă în cine ai încredere! Nu toți apropiații îți sunt prieteni, așa că trebuie să fii cu ochii în 4!

Balanță

Dispui de o sumă frumușică de bani și ești pregătit să faci investiții serioase, poate pentru casă. Ești într-o perioada a vieții în care ești preocupat de frumos și de estetic.

Scorpion

Deja simți spiritul sărbătorilor și începi să te preocupi de activități festive. Mai cumperi cadouri, te mai gândești la masă de Crăciun, faci planuri cu familia. Febra evenimentelor te va copleși.

Săgetător

O masă bună, un film de Crăciun, o după amiază liniștită, aceasta e rețeta pentru o zi frumoasă, pentru care veți fi recunoscător. Uneori e nevoie să nu uitați de relaxare și să vă permiteți să uitați de tot și de toate.

Capricorn

Vei avea parte de o surpriză neplăcută din partea unui apropiat. Poate chiar cineva din familie va arunca anumite vorbe greu de îndurat sau îți va da o veste neplăcută. Încearcați să vă temperați și reacționați impulsiv. Analizați bine situația, precum și sentimentele care vă macină.

Vărsător

Veți avea parte de relaxarea mult visată după o săptămână grea de muncă. Vă veți putea bucura de căldura familiei și de distracție alături de prieteni. Atenție la sănătate, pot exista probleme cu stomacul.

Pești

Ziua de sâmbătă vine cu mari bucurii pe plan financiar. Veți încasa niște bani sau veți reuși să vindeți ceva ce încercați de mult. Banii sunt bineveniți pentru viitoarele cheltuieli pentru Crăciun și pentru cadouri pentru cei dragi!

Distribuie pe:

Lasă un comentariu