Horoscopul zilei 5 aprilie 2021

Horoscopul zilei 5 aprilie 2021

Zodia Berbec

Este zi mare pentru nativii zodiei Berbec, care sunt burlaci de ceva vreme. A venit timpul să se schimbe ceva în viața voastră și trebuie să primiți schimbarea cu brațele deschise. Nici nu aveți idee de unde sare iepurele.

Vezi și:Horoscopul zilei 4 aprilie 2021

Zodia Taur

Nu ești dispus să faci compromisuri mari, iar asta s-ar putea să te țină departe de succes. Nu uita, nimic nu se va schimba dacă nu vei ieși din zona de confort.

Zodia Gemeni

Gemenii au chef de bârfă astăzi, însă ar trebui să aibă grijă pentru că tot ce spun acum s-ar putea să se întoarcă împotriva lor.

Zodia Rac

Simți tot mai mult că ceea ce îți oferă persoana iubită nu este suficient și nici pe departe cât meriți tu să primești. Din această cauză, te comporți tot mai distant și de aici încep problemele în cuplul vostru.

Zodia Leu

Îți dorești o poziție bună la locul de muncă, dar asta nu pică din cer. Trage mai mult, dă din coate, dar fără să rănești pe cineva, și vei arăta că meriți cu adevărat o promovare.

Horoscopul zilei 5 aprilie 2021

Zodia Fecioară

Primăvara vine cu vești importante în familia nativilor zodiei Fecioară. Curând vor fi invitați la o petrecere de căsătorie sau poate chiar un botez.

Zodia Balanță

Ai adunat nemulțumiri care stau să explodeze. Nu știi cum să faci să scapi de ele și nici nu vei scapă decât în momentul în care le vei confrunta, una câte una.

Zodia Scorpion

Scorpionii au toate șansele să o dea în bară astăzi, din cauza încăpățânării lor și a orgoliului. Nu strică să aplecați urechea la cineva mai în vârstă din familie, care să vă ajute în luarea unei decizii.

Zodia Săgetător

Încercați să convingeți pe cineva că aveți bune intenții, însă faptele lasă de dorit. Fiți cu băgare de seamă și nu răniți oamenii din jurul vostru.

Zodia Capricorn

Nu discutat atât de pe larg despre planurile tale, oricând și cu oricine. S-ar putea ca asta să-ți creeze un mare deserviciu.

Horoscopul zilei 5 aprilie 2021

Zodia Vărsător

Ești atras de oamenii noi, situații noi, care promit schimbări în viața ta. Nu te lăsa dus cu zăhărelul. Nu tot ce zboară se și mănâncă.

Zodia Pești

Pentru Pești este o zi în care nimeni nu le înțelege intențiile. Totul e perceput pe dos din ce vor ei să arate, dar din fericire, este doar o zi.

Sursa huff

Distribuie pe:

Lasă un comentariu