Horoscopul zilei: 4 decembrie 2020

Horoscopul zilei 4 decembrie 2020, Horoscopul zilei: 4 decembrie 2020, Stiri Turda - MinaDeStiri

Berbec ♈

Nativii zodiei Berbec vor începe ziua delectându-se cu o cafea bună într-o companie extrem de plăcută. Asta le va da un impuls pentru a continua cu același vibe și pentru a bifa toate obiectivele de pe lista de vineri.

Taur ♉

Taurii au o zi liberă de care profită pentru a face ordine în casă. E vorba de o curățenie generală pe care au tot evitat să o înceapă, din lipsă de timp.

Gemeni ♊

Gemenii așteaptă o vizită din partea unei rude venită din străinătate. Totul se întâmplă în jurul unor acte ce trebuie semnate la notar. Poate fi vorba despre o donație sau chiar o moștenire importantă.

Rac ♋

Nativii zodiei Rac se implică într-un proiect care le răpește tot timpul și din acest motiv vor avea mici probleme în cuplu. Nu uitați: comunicarea este cheia!

Leu ♌

Leii au multă treabă astăzi, dar lipsa chefului și a urgențelor le permite să facă doar o parte din ce și-au propus, iar restul să rămână pe săptămâna viitoare.

Fecioară ♍

Pentru Fecioare finalul săptămânii de lucru vine la pachet cu multe nemulțumiri. Pare că nimic nu le place astăzi, poate și pentru că știu că le așteaptă un program încărcat și în weekend.

Balanță ♎

Balanțele singure au șansa să cunoască pe cineva într-o zi banală, deloc potrivită, aparent, pentru astfel de surprize plăcute.

Scorpion ♏

Scorpionii se pregătesc pentru weekend. Și-au propus să facă multe și vineri este ziua în care pun pe foaie toate activitățile ce așteaptă să fie derulate la final de săptămână.

Săgetător ♐

Sunteți invitați la o petrecere surpriză organizată de prieteni pentru o cunoștiință comună. Deși plecat de acasă fără prea mult chef, știți cum se spune: pofta vine mâncând!

Capricorn ♑

Nativii zodiei Capricorn au o dispută în familie pe care o vor gestiona corect numai dacă vor renunța să mai fie atât de arțăgoși.

Vărsător ♒

Vărsători au pus gând rău unei rude și încearcă în fel și chip să-i strice imaginea în ochii celorlalți membri ai familiei. Vă spunem atât: Nu e bine!

Pești ♓

Peștii au parte de o surpriză plăcută pe plan financiar. Poate o mărire salarială, sau poate că le vor intra in cont banii pentru un proiect la care au lucrat în urmă cu ceva timp.

Distribuie pe:

Lasă un comentariu